Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 16:24

Επιτυχής η πρώτη στεφανιογραφία στο νοσοκομείο Βέροιας. Βογιατζής: Αργά και σταθερά βήματα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο Βέροιας σε μια 65χρονη ασθενή η πρώτη διαγνωστική στεφανιογραφία. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Γιάννης Βογιατζής, ενώ παρόντες ήταν επίσης: ο γιατρός καρδιολόγος Γιώργος Σταυρόπουλος, η υπεύθυνη στεφανιογράφου νοσηλεύτρια Παρασκευή Κυριακού, οι εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες Βάσω Μαυρίδου και Ανθή Παπαστεργίου, καθώς και ο χειριστής του ακτινοσκοπικού Περικλής Καρολίδης.

Προ της επέμβασης ενημερώθηκε για να παραβρεθεί η δωρήτρια κ. Σακκά Μπέλα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε, δηλώνοντας ικανοποιημένη, συγκινημένη και χαρούμενη και ευχόμενη καλή επιτυχία στην επέμβαση και στο τμήμα.

Μετά το τέλος της ημίωρης περίπου επέμβασης ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής τόνισε ικανοποιημένος ότι έγινε η αρχή. «Θα συνεχίσουμε με αργά και σταθερά βήματα, στοχεύοντας στις επεμβατικές στεφανιογραφίες, που θα δώσουν αναπτυξιακή διάσταση στο τμήμα. Ελπίζουμε στη βοήθεια των αρχών και της κοινωνίας, ώστε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα με τη στελέχωση του στεφανιογράφου και την προμήθεια των απαραίτητων υλικών».

Διαβάστηκε 153 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις