Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 20:09

Οριστική συμφωνία για δεκαετή παραχώρηση του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αίσιο τέλος είχε η συμφωνία μεταξύ του ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας και της ΠΑΕ Βέροια για την 10ετή παραχώρηση του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ.

Σήμερα Τετάρτη θα συνεδριάσει το δ.σ. του ΚΑΠΑ και θα εγκρίνει τη συμφωνία, ενώ στη συνέχεια θα περάσει προς έγκριση και απο το δημοτικό συμβούλιο.

Όπως μας είπε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια Γιάννης Ακριβόπουλος η συμφωνία αφορά τις εγκαταστάσεις του σταδίου, ενώ εξαιρούνται τα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας, του καφενείου, ενώ το κυλικείο έχει ένα ακόμη χρόνο σύμβαση. 

Σε πρώτη προτεραιότητα μπαίνει η ανακατασκευή του χλοοτάπητα και δεν αποκλείεται με την ψήφιση της απόφασης (είναι σίγουρο ότι θα εγκριθεί) να μπουν οι μπουλντόζες από την επόμενη μέρα ώστε οριακά να προλάβουν τη νέα περίοδο. Σε αντίθετη περίπτωση η ΠΑΕ Βέροια θα ζητήσει να παίξει σε άλλο γήπεδο τις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, που όπως αποφάσισε η σούπερ λίγκα θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Φυσικά θα γίνουν και άλλα έργα στα αποδυτήρια, χώρους WC, καθίσματα , κάγκελα, κ.α.

Σημασία έχει πάντως ότι απο την πλευρά του δήμου δεν θα υπάρχει καμία υποχρέωση ενώ η ΠΑΕ Βέροια θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία και συντήρηση του σταδίου. 

Νομίζουμε ότι ήταν μία σωστή απόφαση αφού ο δήμος εδώ και καιρό είχε σηκώσει τα χέρια… σε θέματα συντήρησης και δεν υπήρχε περίπτωση εξασφάλισης χρημάτων για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, ως απαράβατου όρου της σούπερ λίγκας για την αδειοδότηση της ομάδας.

Τώρα την ευθύνη θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια η οποία και στο παρελθόν διέθεσε αρκετά χρήματα για σοβαρή  συντήρηση του γηπέδου.

Βασίλης Βόλκος

Διαβάστηκε 111 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με το σχεδιασμό της κυβέρνησης Σαμαρά για τη νέα δημόσια τηλεόραση;