Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 08:31

Γιώργος Αρβανιτίδης: ΄Αλλάζει έδρα και όνομα η Βέροια'!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελικά φαίνεται πώς το "ουδείς προφήτης στον τόπο του" ισχύει και για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος οργίστηκε (σ.σ. δικαίως) με τα όσα συμβαίνουν στην παραχώρηση του ΔΑΚ της Βέροιας για μια δεκαετία στην ΠΑΕ. "Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν, παίρνω την ομάδα και φεύγω. Αλλάζουμε έδρα και αν χρειασθεί και όνομα. Το γήπεδο για να μπορέσει να πάρει την έγκριση της Σούπερ Λίγκα χρειάζεται πολλά έργα και πολλά ευρώ. Ο χρόνος έχει περάσει και θα ψάξω να βρω άλλες λύσεις. Απαλλάχτηκα από την υποχρέωση αυτή" τονίζει το ρεπορτάζ του Βασίλη Βόλκου, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στον "Λαό".

Επί της ουσίας και σχετικά με τα όσα... "σοσιαλιστικά" ακούστηκαν και ακούγονται στον δήμο της Βέροιας! Αν δεν αναλάβει η ΠΑΕ τη συντήρηση του γηπέδου είναι σίγουρο ότι αυτό θα ρημάξει, αφού χρήματα για συντηρήσεις, αλλά και ανακατασκευή του χλοοτάπητα δεν υπάρχουν, σε τέτοιες μνημονιακές εποχές.

Για όσους θέλουν να αθληθούν το ΔΑΚ του Μακροχωρίου προσφέρει τις δυνατότητες. Ας αφήσουν τη "Βασίλισσα του Βορρά" στην ησυχία της. Η παρουσία της Βέροιας στην Α΄Εθνική είναι μια πολύ σημαντική προσφορά και διαφήμιση για ολόκληρη την Ημαθία.

Και αυτή η παρουσία είναι συνυφασμένη με την προεδρία του Γιώργου Αρβανιτίδη. Αν δεν ήταν ο ίδιος και ο όμιλος του, είναι σίγουρο ότι η Βέροια θα βολόδερνε μεταξύ Γ΄ και Δ΄ Εθνικής.

Ας κατέβουν λοιπόν κάποιοι από τους θρόνους τους και ας δουν την πραγματικότητα. Αν δεν μπορούν να βοηθήσουν, τουλάχιστον ας μην δημιουργούν προβλήματα.

Διαβάστηκε 588 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;