Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 20:05

3-2 την Κ20. Με Πανιώνιο την Πέμπτη Βέροια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλική νίκη επί της Κ20 με 3-2 σημείωσε η Βέροια στο πρώτο της φιλικό το απόγευμα της Τρίτης στο Λιβάδι της Κουτσούφλιανης. Η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Μπεν στο 22, και η Κ20 ισοφάρισε με τον Παπαγεωργίου στο 25. Στο 30 ο Σεκούντο έγραψε το 2-1 και στο 34 με τον Στασινόπουλο η Κ20 ισοφάρισε. Στην επανάληψη ο Πλαβούκος έγραψε το 3-2 το οποίο ήταν και το τελικό.

Ο Γκόραν Στεβάνοβιτς δήλωσε: «Πριν τον αγώνα κάναμε μια σκληρή προπόνηση. Ετοιμάζουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα και όχι για τα φιλικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μέχρι τώρα και από την επόμενη εβδομάδα θα τη φρεσκάρουμε για τα επόμενα φιλικά».

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Όστοϊτς, Γκιγιέρμο, Καλτσάς, Σεγούντο, Ντακόστα, Μπεν.

Β΄ μέρος: Καντιμοίρης, Σίμος, Σαρακατσιάνος, Σεντεμέντες, Τζημογιάννης, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Πλαβούκος, Ντόγος, Μάνος.

 

Ολοκληρώνοντας τη βασική προετοιμασία της στα 3-5 Πηγάδια η ομάδα της Βέροιας ξεκινάει τα φιλικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει ο προπονητής της βασίλισσας το βορρά Γκόραν Στεβάνοβιτς να μοντάρει την ενδεκάδα και οι παίκτες να μάθουν την τακτική που θα ακολουθήσουν. Έτσι την Πέμπτη στις 6μμ θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο Λιβάδι, έναν ισχυρό αντίπαλο, σε ματς όπου μπορούν τα βγουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. Όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας θα δοκιμασθούν στο φιλικό και αυτό γιατί ο κ.  Στεβάνοβιτς θέλει να δώσει πολλές ευκαιρίες   σε όλα τα παιδιά  και ύστερα να πάρει τις τελικές αποφάσεις, ιδιαίτερα για τους ‘μικρούς’ που προετοιμάζονται μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί  αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Κώστα Μπάρμπα, που είναι όμως απόλυτα καλά, και την καθυστέρηση του Κενάν Μπαργκάν.

 

Τα άλλα φιλικά 

Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο η Βέροια θα κατέβει από το βουνό και θα συνεχίσει τις προπονήσεις  της στο Ταγαροχώρι. Παράλληλα τα δώσει ακόμη τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την επόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, που ως γνωστόν φέτος επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα και προετοιμάζεται στην περιοχή (άγνωστο προς το παρόν το γήπεδο και η ώρα του αγώνα ), ενώ θα ακολουθήσει  το Σάββατο 27 Ιουλίου η εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Τέλος την Τετάρτη 31 Ιουλίου η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό σε γήπεδο και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Β.Β.

Διαβάστηκε 119 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;