Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 22:35

Ψυχωμένη, δεμένη, πειθαρχημένη αλλά… άσφαιρη η Βέροια στο φιλικό 0-0 με τον Άρη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό ματς στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ μεταξύ Άρη-Βέροιας, σε ένα κακό από πλευράς θεάματος φιλικό προετοιμασίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια έλεγξε το ματς με αυτοσυγκέντρωση και αλληλοκαλύψεις, μη αφήνοντας τον Άρη να δημιουργήσει ευκαιρία, αφού έκλεισε τους διαδρόμους σε Ουντότζι και Τάτο. Η ομάδα έδειξε σαφώς πιο δεμένη από τον αντίπαλό της και από παλαιότερες εμφανίσεις. Είχε διάθεση, πειθαρχία και υπομονή στην ανάπτυξη της επίθεσης, βγάζοντας μάλιστα 2-3 πλαγιοκοπήσεις (Αμαραντίδης, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης) με αξιώσεις, που ωστόσο δεν είχαν εύστοχη σέντρα και δεν μετατράπηκαν σε τελική προσπάθεια. Από την ομάδα έλειψε η αυτοσυγκέντρωση στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην κάνει τελικές φάσεις. Στο μέρος αυτό είδαμε πολύ κεφάτους μεσοεπιθετικά τους Καλτσά, Μπαργκάν (συνέχισε και στο β΄) και Τραπ.

Το β΄ ξεκίνησε με τον Γκιγιέρμο στη θέση του ΝταΚόστα, που τραυματίστηκε στο τέλος του ημιχρόνου. Η Βέροια ξεκίνησε με την ίδια διάθεση και έφτασε και πάλι κοντά στην περιοχή του Άρη με ωραίους συνδυασμούς, χωρίς ωστόσο και πάλι να έχει την τελική προσπάθεια, κάτι που έγινε προς το τέλος με κεφαλιά του Τζημογιάννη λίγο άουτ από σέντρα-φάουλ του Καλτσά.

Είχαν προηγηθεί αλλαγές που χάλασαν την εικόνα του ματς, ενώ δύο λάθη των Μπάρμπα και Σεντεμέντε έδωσαν την ευκαιρία στην Άρη να πετύχει γκολ, ωστόσο πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Καλές εντυπώσεις στο β΄ άφησαν οι αλλαγές, με πιο κεφάτους τους Αποστολόπουλο, Βεργώνη, ενώ ο Γκιγιέρμο δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε. Δείχνει φανταιζί παίκτης ο Ρίος, ωστόσο χρειάζεται και η ουσία.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Άρης: Διούδης, Ηρακλής, Τσουμάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Έλσνερ, Σταυρόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Μανιάς.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαρκάν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Όστοϊτς, Ντα Κόστα, Τραπ, Μρντάκοβιτς.

Στο β΄ έπαιξαν και οι Τζημογιάννης, Αποστολόπουλος, Ρίος, Βεργώνης, Μπεν, Μάνος, Γκιγιέρμο.

Διαβάστηκε 111 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;