Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 14:56

Τριπλό μεταγραφικό μπαμ για ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ! Πήρε και τον Τσιλιμπάρη.

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους στη φετινή σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια, πραγματοποίησε ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ. 

Η συνεργασία του Σοφοκλή Ξυνή και του εφοπλιστή, πρώην αθλητή του χάντμπολ Ευθύμη Πουρνάρα (στη φωτογραφία οι δυο άνδρες ) συνεχίζεται δυναμικά για δεύτερη χρονιά με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ να γιγαντώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έκανε το πρώτο «μπαμ» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αφού συμφώνησε με τον Κώστα Τσιλιμπάρη, MVP της περσινής Ηandball Premier με την φανέλα του Φιλίππου Βέροιας, θωρακίζοντας την εστία του για επόμενα 2+1 χρόνια! 


Παράλληλα ενέταξε στο δυναμικό του για δύο χρόνια τον 25χρονο περιφερειακό Πέτρο Κανδύλα, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην Γερμανία, αρχικά στην Χέρενμπεργκ και στην συνέχεια στην Όπενβάιλερ. 

Άλλη μία σπουδαία κίνηση αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο περιφερειακό Γιώργο Παπακυπριανού, ο οποίος την σεζόν 2015-2016 σημείωσε 117 γκολ σε 24 αγώνες και ήταν από κορυφαίους του πρωταθλήματος. 

πηγή sport fm.

Διαβάστηκε 215 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ