Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 21:36

Με πολλές απουσίες η ΄πρώτη΄ της Βέροιας στο Ταγαροχώρι. Παρελθόν από την ομάδα ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με πολλές απουσίες βασικών παικτών από το περσινό ρόστερ οι οποίοι είτε έλυσαν την συνεργασία τους λόγο λήξης του συμβολαίου. είτε δεν ανανέωσαν ακόμη. Αλλά και κάποιοι που περιμένουν μέχρι τις 30-6-2016 να δουν τι θα αποφασίσει ο προπονητής κ. Δημήτρης Ελευθερόπουλος και αν τους χρειάζεται για την νέα χρονιά. Πάντως από τους  παίκτες που ήταν στην προπόνηση οι 11 ανήκουν στην Κ-20 της Βέροιας. Το παρών έδωσαν και οι τρεις νεοαποκτηθέντες Μελίσης, Μαυριάς, Χαροντάκης, που ακολούθησαν την προπόνηση με ασκήσεις και τεχνικές παίζοντας με σουτ σε μικρές εστίες. Από τους βασικούς απόντες ήταν οι Αμπτούν , Βεργώνης ( δεν συμφώνησε ακόμη) Καντιμοίρης έρχεται σήμερα στην Βέροια. Αναλυτικά οι παίκτες που παρουσιάστηκαν στην σημερινή πρώτη προπόνηση ήταν οι εξής. Λόπεζ, Βασιλειάδης, Καλί, Μαραγκός, Μπαλάφας, Καρακώστας, Μελικιώτης, Ξόμπλιος (οι δύο τελευταίοι ήταν και πέρσι στην α' ομάδα) και οι νεαροί από την Κ-20 Αργυρόπουλος Β, και Δ. Ράδης, Παπαγεωργίου Παπαδόπουλος, Τσιότρας, Λαζόπουλος. Γιαννόπουλος. Παρόντες ακόμη οι δύο προπονητές των τμημάτων υποδομής Τόλης Τερζής και Γιάννης Καψαλιάρης.

 

Παρελθόν ο Γιώτης Τσαλουχίδης 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαιός άσσος της Βέροιας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γιώτης Τσαλουχίδης δεν θα είναι φέτος στη θέση του Γενικού Αρχηγού και φυσικά δεν ήταν παρών στην σημερινή πρώτη της ομάδας. Επίσης δεν θα συνεχίσουν και ο Κίγκ με τον Τάσο Τυφλίδη.

 

Αύριο θα έρθει ο Γεωργιανός

Μεταξύ των πρώτων έμπειρων παικτών που θέλει να απόκτησή η Βέροια είναι και ο Διεθνής Γιόργκι Ναβαλόφσκι 30 χρόνων ο οποίος έρθει αύριο Τρίτη στην Βέροια να συζητήσει και να συμφωνήσει με την Βέροια. Απ' ότι έγινε γνωστό ο παίκτης αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Επίσης έγινε γνωστό ότι η ομάδα από τις 3-16 Ιουλίου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κουτσούφλιανη. Έτσι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλουν να κάνουν 5-6 μεταγραφές μέχρι το Σάββατο.

Διαβάστηκε 435 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ