Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 07:34

Έκτακτη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για το προσφυγικό. Αρνητικός ο δήμος για Σχοινοποιείο-Επισκοπή-΄Σκορπιό΄. Επεισοδιακή λαϊκή συνέλευση στα Μονόσπιτα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η αντίθεση του δήμου Νάουσας στην εγκατάσταση προσφύγων στις προτεινόμενες θέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το πρώην Σχοινοποιείο, το παλιό εργοστάσιο της Επισκοπής και τη θέση 'Σκορπιός' Μονοσπίτων θα εκφραστεί από την πλευρά του δημάρχου στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Αυτό ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τους κατοίκους των Μονοσπίτων σε λαϊκή συνέλευση. 

Άξιο αναφοράς το ότι στην υποδοχή του δημάρχου στον χώρο της λαϊκής συνέλευσης υπήρξε ένταση και φωνές εναντίον του δημάρχου, με αφορμή την πρόταση για κέντρο φιλοξενίας στον χώρο δίπλα στον ΣΜΑ, ωστόσο στην πορεία η κατάσταση εξομανύνθηκε. Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεδομένου πως κανένας από τους προτεινόμενους χώρους δεν είναι κατάλληλος για τη συγκεκριμένη χρήση, ο δήμος εμπλουτίζει την επιχειρηματολογία του με τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών και τα στοιχεία της αστυνομίας και της 3ης ΥΠΕ ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση τρίτου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Ημαθία.

Διαβάστηκε 613 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Στο ζήτημα της αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου της Βέροιας θεωρείτε ότι: