Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 21:53 Πρεμιέρα στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Γκολ και καλό ποδόσφαιρο από ΠΑΟΚ, Νεόκαστρο και Ζερβοχώρι

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους νεαρούς παίκτες του Αγ. Γεωργίου και τους ‘φόρτωσε’ με επτά γκολ και είχε και δύο δοκάρια. Φυσικά το παιχνίδια δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του Σάκη Παγγούρα  έδειξε πως θα είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Πάρα την αποχώρηση αρκετών παικτών ο Αχιλλέας Νεοκάστρου με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο και σε μεγάλα κέφια τον Τεπετό συνέτριψε το Κλειδί με 4-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στη φάση όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Βερβαντίδη.

Ίσως κάποιοι ξαφνιάστηκαν από το 4-2  του νεοφώτιστου στην Α1 κατηγορία Άτλαντα Ζερβοχωρίου επί του Ατρόμητου Διαβατού, όμως ο νέος προπονητής της ομάδας και γνωστός για τη σκληρή  δουλεία που κάνει ο Κώστας Κατσώνης μάς είχε… προειδοποιήσει για τη νέα του ομάδα ότι θα είναι σκληρό καρύδι και θα κάνει πολλές 'ζημιές'.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντέλας που πέτυχε τρία γκολ ενώ η ήττα για το Διαβατό έφερε και την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της ομάδας

 

Κλήρωση του Κυπέλλου

Με τέσσερις νοκ άουτ αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το ερασιτεχνικό κύπελλο Ημαθίας. Τη Δευτέρα έγινε η κλήρωση και ανέδειξε τα παρακάτω ζευγάρια:

Σκυλίτσι – Νησέλι

Μελίκη – Μέση

Κλειδί – Νεόκαστρο

Τρίκαλα – Καμποχώρι

Τα ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 4μμ.

Χωρίς αγώνα πέρασαν οι: Καψόχωρα, Στενήμαχος, Κουλούρα, Νικομήδεια, Αχιλλέας Νάουσας, Χαρίεσσα, Ζερβοχώρι, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Μακεδόνας, Ειρηνούπολη, Παλαιοχώρι

Β.Β.

Διαβάστηκε 76 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;