Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2013 21:58

Λ. Μπίλλης: 'Το Μακροχώρι να γράψει ιστορία...΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για τους στόχους της ομάδας, τον λόγο που αποδέχτηκε την πρότασή της αλλά και για τον προκάτοχό του Κώστα Αραμπατζή μίλησε στην παρουσίασή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο νέος μας προπονητής Λεωνίδας Μπίλλης.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι στο τιμόνι του Μακροχωρίου. Μπορεί η ομάδα να μην έχει μεγάλη ιστορία σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θέλει να αποκτήσει. Η Γ’ Εθνική είναι πλέον ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε αυτήν την κατηγορία δουλεύω πολλά χρόνια, την γνωρίζω καλά και μπορώ να έχω τεκμηριωμένη άποψη για το πώς πρέπει μία ομάδα που ξεκινάει τα επαγγελματικά ή τα ημιεπαγγελματικά της βήματα στο ποδόσφαιρο, να χτιστεί και να λειτουργήσει. Είμαι χαρούμενος που οι άνθρωποι της διοίκησης μου έδωσαν την ευκαιρία. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας έπαιξε η προσέγγιση του προέδρου μας αλλά και η γνώση μου σε σχέση με το υλικό της».

Συνεχίζοντας ο κ. Μπίλλης τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη. Στόχος μας να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να βάλουμε μακροπρόθεσμους στόχους, ωστόσο θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.

Αν πίστευα ότι η ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της δεν θα ήμουν εδώ. Αν μιλήσω για παραμονή σημαίνει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να εμφυσήσω στα παιδιά την νοοτροπία του επαγγελματία για να πάνε κι αυτά ψηλότερα.

Στόχος μου είναι να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή που θα μείνει στην θύμηση του κόσμου».

Για τον προκάτοχό του, τον Κώστα Αραμπατζή, είπε: «Είναι από τα 10-15 άτομα από τον χώρο του ποδοσφαίρου που συμπαθώ. Τον είχα προπονητή στον Αιγινιακό, όταν πήραμε για πρώτη φορά την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Όταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της θέλω να είναι δίπλα μας».

Για τον 3ο όμιλο τόνισε: «Είναι καλό που αποφύγαμε τη Λάρισα. Στον όμιλό μας δύσκολα θα ξεχωρίσει μια ομάδα, όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Αν στόχος της ομάδας μας ήταν απλά η παραμονή δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι ούτε στην φιλοσοφία μου ούτε στης ομάδας να βάζουμε τέτοιους στόχους. Όπως είπα και πριν κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Από την πλευρά των διοικούντων ο κ. Τύπου ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, δήλωσε ότι με τη δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και ευχαρίστησε τον κ. Αραμπατζή για την συνεργασία τους που έληξε πρόσφατα.

Τέλος, ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Αλέξανδρος Τσακιρίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια αλλαγής επιπέδου που έκανε η ομάδα στο επικοινωνιακό κομμάτι με την δημιουργία ιστοσελίδας, στάθηκε στο πώς χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι, τόνισε ότι θα πέσει μεγάλο βάρος στις μικρές ηλικίες και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία είναι ιδιαίτερα οικονομικά για κάποιον που θέλει να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας.

Διαβάστηκε 45 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;