Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 18:18

Τάσος Μητρόπουλος και Νίκος Νταμπίζας ήρθαν να δουν Μεληκιώτη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Λόγω Δευτέρας αρκετοί μάνατζερ και σκάουτερ βρέθηκαν στο Δημοτικό  Στάδιο της Βέροιας για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη συνάντηση μεταξύ της Βέροιας και του Παναθηναϊκού. Μεταξύ αυτών που διακρίναμε ήταν και ο συνεργάτης του Ολυμπιακού και παλιός παίκτης της Βέροιας Τάσος Μητρόπουλος, και κάθισε μάλιστα μαζί με τον πρώην άσσο της Βέροιας του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ Γιώτη Τσαλουχίδη. Κοντά του και ο πρώην άσσος της ΑΕΠ Βέροιας (από δω ξεκίνησε τη μεγάλη του καριέρα) Νίκος Νταμπίζας που πριν ένα περίπου χρόνο ήταν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και τώρα της Ομόνοιας Κύπρου. Όπως μας πληροφόρησε έγκυρη πηγή και οι δύο αναρωτήθηκαν γιατί δεν παίζει ο Δημήτρης Μεληκιώτης που ήρθαν να παρακολουθήσουμε. Πάντως ο Τάσος Μητρόπουλος παρακολούθησε και τον ΠΑΟ που είναι ο προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Καραΐσκάκη. 

- Επανήλθε η μετάδοση του αρχικού ύμνου της Βέροιας στα μεγάφωνα του Δημοτικού Σταδίου . Ένας ύμνος που ετοίμασε δώρο για την ομάδα( στοίχους και μουσική)  ο γνωστός μουσικός μας Γιώργος Καλογήρου . Μπράβο και να παίζει πιο συχνά. 

- Λόγω της καθημερινής ημέρας που έγινε ο αγώνας της Βέροιας και του ΠΑΟ, λίγος ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο σε σύγκριση με τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ στριμώχτηκαν στην θύρα 5 και ήταν πολύ εκδηλωτικοί. Το κακό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ότι πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια στην λήξη του αγώνα αποδοκιμάστηκαν έντονα αφού πέρασαν από δίπλα τους. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο για 87' λεπτά τους επευφημούσαν και στο τέλος τους αποδοκίμασαν.!

-Στον πάγκο της Βέροιας  και δίπλα στον Θωμά Γράφα βρέθηκε ο Τόλης Τερζής που πήρε και επίσημα το χρίσμα του βοηθού, δίνοντας κάποια στιγμή και τις οδηγίες σε μία στημένη φάση.

-Δεν απάντησε στην ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟ Ανδρέα Στραματσόνι ότι πλησιάζει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου , και αν αυτός θα είναι ακόμη στον πάγκο της ομάδας του μετά την ήττα από την Ξάνθη εντός και την ισοπαλία στην Βέροια. Απλά είπε δεν κινδυνεύει η θέση μου. Πάντως στο τέλος κατά την επιβίβαση του στο πούλμαν της ομάδας αποδοκιμάστηκε από μία μικρή μερίδα οπαδών του από που περίμεναν για να τα "ψάλουν" .

-Ο πιο ακριβοπληρομένος παίκτης που πήγε στον ΠΑΟ το 1977 από την Βέροια ήταν ο Χρήστος Υφαντίδης. Την μεταγραφή του την παρακολούθησα από πολύ κοντά λόγο της Αθλητικής Ήχους της οποίας ήμουν ανταποκριτής. Η απόκτηση του ήταν απαίτηση του Γκόρκσκι και έγινε χάρις στον μεγαλοπαράγοντα του ΠΑΟ Αντώνη Μαντζαβελάκη. 

Διαβάστηκε 619 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις