Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 21:00

Νίκος Παπανώτας: ΄Δουλέψαμε σκληρά και περιμένουμε θετικά αποτελέσματα΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ύστερα από μία σκληρή προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες του φιλόδοξου προπονητή της, η ομάδα των Λευκαδίων ξεκινάει την Κυριακή σε επίσημες υποχρεώσεις αρχίζοντας από τον θεσμό του Κυπέλλου όπου στο ΔΑΚ της Νάουσας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μακροχωρίου.

Ο Νίκος Παπανώτας απάντησε στις ερωτήσεις του «Λαού» και είπε τα εξής:

 

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τη προετοιμασία και από ρόστερ της ομάδος σας; 

Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, και είχαν πολύ καλή διάθεση να δείξουν  αυτά που γίνονται στις προπονήσεις. Αλλάξαμε το προφίλ του παιχνιδιού μας και με ικανοποίησε ότι έβλεπα στο γήπεδο να βγαίνουν σιγά-σιγά αυτά που ζητούσα. Στη συνέχεια ρίξαμε το βάρος στην ψυχολογία και την επικοινωνία της ομάδος . Δεν είμαστε όλοι το ίδιο , είμαστε όμως εξίσου σημαντικοί για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως σύνολο. Ο μόνος τρόπος να πετύχουμε κάτι είναι με το να είμαστε Ο-ΜΑ-ΔΑ. Δεν είμαι προπονητής που λειτουργεί με το μαστίγιο. Αν το έκανα αυτό, θα ήξερα μέσα μου ότι όποιος με ακούει το κάνει από  φόβο και όχι από κατανόηση ή σεβασμό.

Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που επιλέξαμε και σ’ αυτό θέλω να  ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση που δέχθηκαν όλες τις εισηγήσεις μου. Επιδιώξαμε να μην μπούμε στη διαδικασία να υποσχεθούμε κάτι το οποίο δεν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε  και αυτό  δείχνει τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Γιάννη Καλαϊτζίδη. Ήρθαν παίκτες με καλό χαρακτήρα, με όρεξη, με στόχους και πάθος για δουλειά. Διαπίστωσαν γρήγορα ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια.    

 

- Ποια προοπτική πιστεύεις έχει ο ΑΣ Λευκαδίων;

Έχουμε αυτογνωσία. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας κι αυτό είναι το μεγάλο μας προσόν. Εάν παραμείνουμε  σεμνοί, ταπεινοί και ρεαλιστές θα πετύχουμε τον στόχο μας , που  δεν  είναι  άλλος από την παραμονή στην κατηγορία  και να δημιουργήσουμε μια ομάδα με προοπτικές για το μέλλον. 

Στον αθλητισμό πρέπει να μάθεις να χάνεις, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου, την τιμή σου και το κεφάλι σου ψηλά  όχι να «κλαψουρίζεις» και να παραπονείσαι  αλλά να προσπαθείς ακόμα περισσότερο.   

Ο όμιλος που τοποθετηθήκαμε είναι άγνωστος, με ομάδες ιστορικές ποδοσφαιρικά, πρωτεύουσες νομών και με μεγάλους   προϋπολογισμούς. Είναι πρόκληση για την ομάδα μου και θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε δογματικοί γιατί θα εκτεθούμε.   

- Tα προγνωστικά σου για το Κύπελλο;

Αυτή την περίοδο καμία σοβαρή ομάδα δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μια φιλική σε μας ομάδα η οποία είναι φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, έχει τοπικό χαρακτήρα αλλά από την πλευρά μου θα το δω ως παιχνίδι προετοιμασίας γιατί δεν είμαστε στην αγωνιστική ετοιμότητα που θα έπρεπε σε αυτό το χρονικό σημείο, είμαστε μια καινούργια ομάδα με 20 νέους  παίκτες. Για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν 7 παίκτες αλλά είμαι βέβαιος ότι τα υπόλοιπα παιδιά που θα κληθούν θα είναι ανταγωνιστικά.  

Θέλω η ομάδα μου να έχει χαρακτήρα, να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο να παίξουμε  καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας.

 

 - Πες μας λίγα λόγια για τον κόσμο των Λευκαδίων; 

Αγαπάνε υπερβολικά την ομάδα και από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με  έκαναν να νιώθω σαν να βρίσκομαι χρόνια στα Λευκάδια. Είναι ο 12ος παίκτης μας και είναι υποχρέωση μας να δίνουμε την καρδιά μας για αυτούς τους ανθρώπους. Αρωγό στην προσπάθεια μας έχουμε τον πρόεδρο και τη διοίκηση που φροντίζουν να μην μας λείψει τίποτα. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε παράλληλα με αυτούς τη σκληρή δουλειά για να τους κάνουμε υπερήφανους.

B.B.

Διαβάστηκε 86 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;