Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 20:31

Δικαιούνταν περισσότερα η ΄βασίλισσα΄. Πρώτη ήττα από τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν και ήταν πιο απειλητική και πιο ‘ομάδα’ από τον ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του ματς, η Βέροια ηττήθηκε με 2-1 από τον Δικέφαλο, ο οποίος ‘χτύπησε΄με την προσωπικότητα κάποιων παικτών του. Μία φορά κατάφερε να ξεφύγει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Στοχ (66΄) από τον πολύ καλό Αμαραντίδη (έπαιξε από δεξιά!) και πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων, που τους έδωσε αέρα νίκης. Παρά ταύρα, η Βέροια ξαναμπήκε στο ματς με το γκολ του Μρντάκοβιτς στο 84΄ (λάθος Κατσουράνη), ωστόσο δεν απείλησε στη συνέχεια για την ισοφάριση.

Η ‘βασίλισσα’ ήταν εκρηκτική στην αρχή των ημιχρόνων. Ήταν δύο δεκάλεπτα που πίεσε αφόρητα τον δικέφαλο, ωστόσο ατύχησε ή αστόχησε στην τελική προσπάθεια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 18΄, έπειτα από κεφαλιά του Βίτορ σε κόρνερ του Λούκας και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα (δοκάρι Μπαργκάν, Καλτσάς, Μρντάκοβιτς, Ορέστες κ.ά.).

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Νίκος Καλτσάς, που δεν άφησε απάτητο σημείο στο τερέν. Έκοψε, δημιούργησε, σούταρε, τα έκανε όλα. Έκπληξη η αντικατάστασή του στο 85΄ (αμέσως μετά το γκολ της Βέροιας), που προκάλεσε την αντίδρασή του (εκνευρισμένος, δεν έδωσε το χέρι στον Κάανεν). Κοντά στον Καλτσά κεφάτοι και δημιουργικοί ο Μπεν και ο Μπαργκάν, με τον Ζεζίνιο να έχει καλές και κακές στιγμές. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά ο Γεωργιάδης (έπαιξε αριστερά), με εξαιρετικές στιγμές ο Αναστασόπουλος. Ωστόσο όλη η ομάδα κινήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς απόδοσης και έδειξε ότι αλλάζει στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Με κενά στην άμυνα, τυχερός ο ΠΑΟΚ, γλίτωσε από χάσιμο βαθμών χάρη στην κλάση του Στοχ.

 

Οι συνθέσεις

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ (74' Ρίος), Ζεζίνιο (84' Όστοϊτς), Καλτσάς (85' Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Στοχ (94' Νέτσιντ), Λούκας (81' Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (92' Βούκιτς).

Διαβάστηκε 179 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;