Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 08:42

Σε Βεροιώτες επιχειρηματίες η ΠΑΕ Βέροια!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έτοιμοι να την σώσουν τη βασίλισσα του βορρά από το χείλος του γκρεμού είναι οι  γνωστοί επιχειρηματίες της Βέροιας, Γιώργος και Χρήστος Μπίκας! Και αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες. Μιλάμε για ένα σενάριο που έχει σχέση όχι μόνο με τον σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Κώστα Παπαδόπουλο αλλά και με τον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος "πούλησε" την ομάδα το καλοκαίρι. Οι επαφές έχουν προχωρήσει σημαντικά και μάλιστα από την Τετάρτη που είχαμε την πληροφορία κάποιοι μιλούσαν ότι μέχρι τα Θεοφάνια θα είχαν τελειώσει όλα. Προσπαθήσαμε να έχουμε την άποψη του κ. Γιώργου Μπίκα αλλά λόγω μίας γρίπης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες αυτό δεν κατέστη δυνατόν όταν επισκεφτήκαμε την επιχείρηση του στη Βέροια.

Σημασία έχει πάντως και εφόσον τελειώσει αισίως η αλλαγή του ιδιοκτησιακού (περιμένουμε φυσικά και ανακοίνωση από τους επιχειρηματίες για να επιβεβαιώσουν η όχι τη συμφωνία) υπάρχει χρόνος για να γίνουν κάποιες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου ώστε να σωθεί η Βέροια φέτος, και του χρόνου με το καλό να γίνει μια ισχυρή ομάδα. Και επειδή οι Αφοί Μπίκα έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη σίγουρη θεωρείται η επιστροφή των Γιαννούλη και Πούγγουρα στη Βέροια, καθώς και κάποιων άλλων παικτών που δεν παίζουν σήμερα στον ΠΑΟΚ.

Μακάρι να γίνει αυτή η συμφωνία διαφορετικά λίγα είναι τα "ψωμιά" της Βέροιας στη Σούπερ Λίγκα. Σε αναμονή λοιπόν των όποιων εξελίξεων που πιστεύουμε να είναι θετικές και να μην μείνει απλά ένα σενάριο!

Διαβάστηκε 1833 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ