Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 17:36

Παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Αυγούστου από τις 30 Απριλίου που μέχρι σήμερα ίσχυε, η προθεσμία για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2012 από τους αγρότες, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΛΓΑ που πάρθηκε σήμερα (27 Ιουνίου), καθώς λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, πολλοί αγρότες δεν κατάφεραν να καταβάλλουν εντός των αρχικών προθεσμιών την ασφαλιστική εισφορά.

Αυτή την ενημέρωση είχε ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο αμέσως μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, ως συνέχεια της διαρκούς επικοινωνίας που είχε ο Βουλευτής με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ όλη την προηγούμενη εβδομάδα για την διευθέτηση του φλέγοντος αυτού θέματος.  Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση του ΕΛΓΑ αλλά και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προς την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος, υπογραμμίζοντας ότι η νέα προθεσμία θα δώσει βαθιά ανάσα στον αγροτικό μας κόσμο.

Διαβάστηκε 110 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Σχολιάζετε θετικά ή αρνητικά τη συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση Σαμαρά;