Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 09:34

Δεν δέχθηκε την παραίτηση Γιοβανόπουλου ο Καμμένος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν έγιναν αποδεκτές από τον Πάνο Καμμένο οι παραιτήσεις των Κώστα Γιοβανόπουλου και οι Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τις δηλώσεις Κουίκ, δεδομένου ότι ο τελευταίος φέρεται να αναίρεσε τα όσα είχε πει περί φραξιών εντός του κόμματος, αποδίδοντάς τα στην ένταση των στιγμών. Ωστόσο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος το βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίαζε αδικαιολόγητα από την κρίσιμη μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ, η οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο και τους βουλευτές του κόμματος, είχε ως κατάληξη τη ‘σφυρηλάτηση της ενότητας’. 

Θυμίζουμε ότι ο κ. Νταβρής ήταν μεταξύ των επτά βουλευτών, που έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου -αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι άλλοι βουλευτές που είχαν υπογράψει την επιστολή ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και οι Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος και Παύλος Χαϊκάλης. Ο τελευταίος τελικώς παρέστη στο Εθνικό Συμβούλιο.

Διαβάστηκε 88 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις