ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 21:03

Κουίζ. Σε ποιο κέντρο πόλης συναντάς τέτοιο... ευρωπαϊκού επιπέδου οδόστρωμα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το κουίζ μας έχει τρεις επιλογές. Σε ποιο κέντρο πόλης συναντάς τέτοιο... ευρωπαϊκού επιπέδου οδόστρωμα;

1. Ελμπασάν

2. Τέτοβο

3. Νάουσα

 

Σωστά το φανταστήκατε. Η απάντηση είναι η νούμερο... τρία. Η αθλιότητα του οδοστρώματος της πόλης της Νάουσας, ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους θυμίζει εποχές Χότζα στην Αλβανία και Γριγκόροφ στα σκόπια! Η εγκατάλειψη του αστικού ιστού φανερή και η... εκδίκηση των Ναουσαίων στην απελθούσα δημοτική αρχή φάνηκε τον Μάιο. Καλό θα είναι η νέα διοίκηση να φροντίσει να πέσει νέος ασφαλτοτάπητας τουλάχιστον στο κέντρο. Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία μεγάλη ασφαλτόστρωση στη Νάουσα έγινε επί υπουργίας στο Εθνικής Αμύνης του Γεράσιμου Αρσένη, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80 και ότι η φωτογραφία μας είναι μπροστά από τη διασταύρωση του Αγίου Μηνά.

Διαβάστηκε 240 φορές

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 10:16 δημοσιεύθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (ΘΑΛΕΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΑ).ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟ???ΕΛΕΟΣ!!!!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 17:03 δημοσιεύθηκε από Νομικός

    Κάντε μια λήψη από την οδό (στη Βέροια) που από την οδό Ήρας στρίβουμε προς τα Αστικά (δε θυμάμαι το όνομά της, παλαιότερα ήταν το βιβλιοπωλείο του Βαφείδη) και βάλτε τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα, μετά, παίξτε το παιχνίδι των διαφορών...

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 11:52 δημοσιεύθηκε από kostas

    κάντε μια αυτοψία και στην οδό Κοραή. είναι από τους χειρότερους δρόμους της πόλης ιδίως στην διασταύρωση με Μισυρλή. η άνοδος της Κοραή με αυτοκίνητο θυμίζει camel trophy. ας γίνει κάτι επιτέλους!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις