Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 12:32

Ο "ΛΑΟΣ" θυμάται τi έγινε πριν 10 και 20 χρόνια

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πριν 10 χρό­νια 

  •  Πρεμιέρα θα κάνει στο Άλσος Μελίνα Μερκούρη το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με το έργο «Ζωρζ Νταντέν». Μια κωμωδία απαιτήσεων που σπάνια παίζεται στη χώρα μας, όπως ειπώθηκε, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Πολιτισμού Βέροιας.
  •   Ξεκινούν εκ νέου οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο Δήμο Βέροιας. Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ομόφωνα το Σώμα συμφώνησε με την πρόταση του Δημάρχου, να τηρηθεί η σύμβαση για το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην τοποθεσία πίσω από το 5ο Λύκειο.
  •   Στον αυστηρό έλεγχο του αγωγού που μεταφέρει νερό από τις πηγές του Τριποτάμου, προκειμένου να υδροδοτηθούν οι οικισμοί του κάμπου, πρόκειται να προβεί το συνεργείο του Συνδέσμου Ύδρευσης, ώστε να σταματήσουν οι κάθε είδους παρεμβάσεις, επί του κεντρικού αγωγού, από τρίτους, με σκοπό την υδροδότηση περιοχών εκτός Συνδέσμου.

Πριν 20 χρό­νια 

  •  Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Κώστας Κυριαζίδης με χρόνο 43΄58, κατακτά το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων βάδην στους βαλκανικούς αγώνες.
  •  Η Αλβανική τηλεόραση ασκεί σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει «αντιαλβανό» για τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ιαπωνική εφημερίδα «Γιουμιούρι».
  •  Ο βουλευτής Ημαθίας, Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπαστάμκος δηλώνει ότι το σύνολο των χρημάτων που θα πάρει η χώρα μας στα πλαίσια του Β΄ πακέτου Ντελόρ φτάνουν 19-20 εκ. ECU και τονίζει ότι «πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης».
  •  Το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας ελέγχει το αίμα που διακινεί με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και δεν έχει σημειωθεί ποτέ περιστατικό με χορήγηση μολυσμένου αίματος, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας.
Διαβάστηκε 74 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;