Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 21:01

΄Παραπολιτικά΄ βλακώδη μυθεύματα περί... αφορισμών, που δεν ταιριάζουν στο μειλίχιο ύφος του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναπαραγωγή βλακωδών μυθευμάτων παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο, ειδικά μάλιστα από site μεγάλης κυκλοφορίας, όπως το newsit και τα parapolitika. gr. Τα μυθεύματα κάνουν λόγο για δήθεν απειλές αφορισμού κατά τη διάρκεια των 100χρονων των ελευθεριών του Κιλικίς, που έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμονας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ  Στρατηγό Κωσταράκο, επειδή πρωτοστάτησε στην κατάργηση του Β΄ΣΣ...

Όσοι γνωρίζουν το μειλίχιο ύφος και την αξιοπρέπεια που διακρίνει τον Δεσπότη μας αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν ντόρο, για να πουλήσουν φύκια για... μεταξωτές κορδέλες.

Το laos-epea.gr επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου, οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι υπήρξε συνομιλία του Σεβασμιωτάτου κ. Παντελεήμονα με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για το ζήτημα του Β΄ΣΣ, αλλά ουδέποτε υπήρξαν τέτοιες απειλές.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Όσο δε αφορά το Β΄ΣΣ η αλλαγή της ηγεσίας στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης είναι σίγουρο ότι δημιουργεί προσδοκίες στην τοπική κοινωνία για αλλαγή της επαχθούς, αντεθνικής και ανιστόρητης απόφασης του ΚΥΣΕΑ, αφού για τους παροικούντες το... Πεντάγωνο, είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν έχει τις... θερμές σχέσεις με τον κ. Κωσταράκο, όπως ο προκάτοχος του!

Διαβάστηκε 167 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 09:51 δημοσιεύθηκε από Μάνος

    Αν οι αποφάσεις σε καίρια θέματα,όπως είναι η διάταξη κλπ των ενόπλων δυνάμεων,εξαρτώνται από τις αγαθές ή μη σχέσεις του υπουργού με τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ ,ζήτω που καηκαμε, Θοδωρε.Να πω και μία απορία που έχω.Γιατί δεν δημοσιεύονται σχόλια αναγνωστών;Δεν αναφέρομαι στα δικά μου,που πιθανόν δεν είναι αρεστα,αλλά ούτε άλλων. Να μη σχολιάζει κανεις;Ιδού η απορία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;