Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 19:16

Θεόφιλος Παπαβασιλείου. Ένας Ναουσαίος... ΄πετρελαιάς΄ στο Τέξας, που πουλάει τη βενζίνη σε απίθανη, για την Ελλάδα, τιμή!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αδελφικός φίλος με τον Τάκη Τασιώνα ο κ. Θεόφιλος Παπαβασιλείου, ο οποίος βρίσκεται πάνω από 35 χρόνια στο... Αμέρικα. Ο Θεόφιλος που σπούδασε πολιτικός μηχανικός, πήγε στις ΗΠΑ πριν από 35 και πλέον χρόνια και εδώ και 32 χρόνια διαθέτει πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χιούστον του Τέξας. Παντρεμένος με Ελληνίδα δεύτερης γενιάς, με δυο παιδιά και εγγόνια ο Θεόφιλος δεν ξεχνά ποτέ την γενέτειρα του, τη Νάουσα, όπου ο πατέρας του Παύλος Παπαβασιλείου διατηρούσε κατάστημα υποδημάτων.

Τον ρωτήσαμε πόσο κάνει η βενζίνη στη... "φτωχή" Αμερική και με την τιμή που μας είπε κόντεψαν να μας πέσουν τα ελάχιστά μας... μαλλιά! Μόλις 80 σεντς του δολαρίου, δηλαδή 60 λεπτά του ευρώ κοστίζει το ένα λίτρο βενζίνης, τη στιγμή που στην... πάμπλουτη Ελλάδα αγγίζει το 1,70 ευρώ σήμερα!

Φυσικά στις ΗΠΑ το κράτος λειτουργεί αγαπητέ μου συμπατριώτη από Νάουσα και Απολλωνιάδα, Θεόφιλε, ενώ στην Ελλάδα που τόσο αγαπάς το κράτος είναι ένα απέραντο μπου...., Θου Κύριε!

Διαβάστηκε 359 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;