Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 19:24

Ισχύς εν τη ενώσει για τον Κώστα και τον Γιάννη Καλαϊτζίδη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διατηρούν και αναπτύσσουν επιτυχημένα τις εμπορικές και εξαγωγικές τους δραστηριότητες στον χώρο της διαλογής φρούτων και των διεθνών μεταφορών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ξεχνούν την καταγωγή τους, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα και τον Γιάννη Καλαιτζίδη.

Ο Κώστας, πρώτος περιφερειακός σύμβουλος του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, αγωνίζεται, παρά τον καθημερινό του φόρτο προσωπικής εργασίας, για τους τομείς της περιφερειακής ενότητας, στους οποίους ασκεί, επιτυχημένα, εποπτεία.

Ο Γιάννης βάλθηκε να... τρελάνει, όχι μόνο τους φιλάθλους των Λευκαδίων, αλλά ολόκληρης της Ημαθίας, για τις μεγάλες μεταγραφές που πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ Λευκαδίων.

Οι δυο τους, καθώς και ο τρίτος αδελφός, στηρίζουν σημαντικές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες συλλόγων της περιοχής, ενώ ποτέ δεν ξεχνούν την ποντιακή τους καταγωγή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκτός από την ενίσχυση σε αθλητικό επίπεδο, θα υπάρξει αντίστοιχη και στο πολιτικό τοπίο της Ημαθίας, αφού ο Κώστας είναι στον στενό πυρήνα του Απόστολου Τζιτζικώστα!

Διαβάστηκε 162 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;