Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 19:41

Νάουσα, νεονάουσα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άθλιες σκηνές σε μια υπέροχη περιοχή της Νάουσας, δίπλα στην Αράπιτσα, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουλίου. Απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, σε όλους τους πολίτες του δήμου γνωστό και όμως οι κάδοι απορριμμάτων ξεχείλισαν από την αθλιότητα μιας νοοτροπίας που δεν σέβεται την υγεία και τον πολιτισμό των συμπολιτών της. Δυστυχώς η Νάουσα είναι μια απόλυτη Νεονάουσα, με μια μερίδα (μεγάλη ή μικρή δεν έχει σημασία) κατοίκων της να αδιαφορεί για τους πάντες και τα πάντα, πλην της...πάρτης τους! 

Υ.Γ Πρωτότυπη η παρουσία κάδων απορριμμάτων που δεν είναι για τους περίοικους, άντε και για το τοπικό σούπερ μάρκετ ( κακώς αν γίνεται η χρήση του για εμπορικά απορρίμματα) αλλά και για όλη την Νάουσα! Ας βρει μια λύση ο Κώστας Παπαδόπουλος  και ας τολμήσει η δημοτική αρχή να αλλάξει τα αστεία πρόστιμα για τους παραβάτες, που δεν επιβλήθηκαν ποτέ άλλωστε, λόγω πολιτικού...κόστους και ας επιβάλλει το μαστίγιο με τις ποινές που να ξεπερνούν τα 500 ευρώ. 

Αρκεί να το επιβάλλει φυσικά, αν και εδώ που τα λέμε,  προεκλογικό έτος διανύουμε και ως γνωστόν...άλλα  λόγια να αγαπιόμαστε!

 

 

Διαβάστηκε 199 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;