Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 14:20

Χάιδα Μιχάλτση-Μπιζέκη. H Ναουσαία αντιδήμαρχος της Νέας Υόρκης που μιλάει με Σαμαρά και Ομπάμα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για τη σημαίνουσα θέση της αντιδήμαρχου της Νέας Υόρκης, την οποία κατέχει η Ναουσαία στην καταγωγή κ. Χάιδα Μιχάλτση-Μπιζέκη και την μη αξιοποίηση της από τη Νάουσα, γράψαμε σε, προ μηνών, ρεπορτάζ μας. Σήμερα σας παρουσίαζουμε τη στενή συνεργάτιδα του δημάρχου της Νέας Υόρκης κ. Μάικλ Μπλούμπεργκ και τη συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο της πόλης με τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, στην πρόσφατη επίσκεψη του στις ΗΠΑ και τον "Λευκό Οίκο", όπου συναντήθηκε με τον Μπάρακ Ομπάμα. Στις φωτογραφίες μας είναι και η ξαδέρφη της κ. Τζίνι Μπιλιούρη-Μυλωνά και η κόρη της Κατερίνα Μυλωνά, η οποία κάνει το μεταπτυχιακό της στο εμπορικό δίκαιο στο NYU!

Αχώριστες ξαδέρφες η Χάιδα και η Τζίνι, έχουν βγει πολλές φορές... πατινάδα στη Νάουσα (φέτος η Χάιδα δεν ήρθε στη μητρική της γη λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων που αντιμετώπισε η Νέα Υόρκη εκείνη την εποχή), χωρίς φυσικά να... ενοχληθούν ποτέ για την προβολή της ιδιαίτερης πατρίδας του στις ΗΠΑ από τους αρμοδίους!

Η Χάιδα είναι στο στενό επιτελείο του κ. Μπλούμπεργκ, ενώ θα δείτε σε φωτoγραφία που δημοσιεύουν αποκλειστικά το laos-epea.gr την συνάντηση που είχε το επιτελείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης με τον πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον φίλο Κώστα Μυλωνά (ο οποίος μας είπε ότι η ελληνική ομογένεια κατέχει υψηλές θέσεις, αφού ο αρχηγός του FBI είναι Έλληνας και ονομάζεται Γιώργος Βενιζέλος) για την άδεια παραχώρησης δημοσίευσης των φωτογραφιών και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να αξιοποιηθούν τόσο επιφανείς προσωπικότητες όπως η Χάιδα, αλλά και η Μελίνα Κανακαρίδη, ώστε να αναδείξουν τη Νάουσα, την αριστοτελική σκέψη, αλλά και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, τόσο στη λαμπρότερη πόλη του κόσμου, όσο και στις ΗΠΑ.

Δυστυχώς ως δήμος έχουμε διαμάντια στα χέρια μας και όμως επιμένουμε σε ατέρμονες ομφαλοσκοπήσεις, με ευθύνη όλων των δημοτικών παρατάξεων και κυρίως της δημοτικής αρχής.

Στην πρώτη φωτογραφία μας ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, η κ. Χάιδα Μιχάλτση-Μπιζέκη, η Τζίνι Μπιλιούρη-Μυλωνάς και ο δήμαρχος Νέας Υόρκης κ. Μάικλ Μπλούμπεργκ,ενώ στην τελευταία η Χάιδα με την ξαδέρφη της Τζίνι και την ανηψιά της Κατερίνα γευματίζουν σε ρεστοράν της Νέας Υόρκης.

Διαβάστηκε 404 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;