Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 05:13

Η θέση μας - Με ιδιαίτερη δυναμική στον συνεδριακό τουρισμό

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Διανύουμε τον 6ο μήνα του 2016 και αισίως έχουμε απαριθμήσει τις εξής μαζικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και τη Νάουσα. Τουρνουά Βριληττός (Βέροια), Διεθνές Συνέδριο για το κεράσι (Νάουσα), Διαγωνισμός χορού ‘Ευ Δημιουργείν’ (Βέροια), Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής (Νάουσα). Υπολογίζεται ότι για τις εκ-δηλώσεις αυτές επισκέφθηκαν τον τόπο μας περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι. Στην πλούσια αυτή δραστηριότητα του πενταμήνου, πρέπει να συμπεριλάβουμε το Πανελλήνιο Συνέδριο ΟΣΦΕ-ΣΦΗΠ που γίνεται αυτό το διήμερο στη Βέροια, με 300 συνέδρους, αλλά και το Vermio Soccer Festival των 3-5 Πηγαδιών με 2.500 συμμετοχές! Χωρίς να ξεχνάμε τα φετινά ‘Παύλεια’, αλλά και άλλες πολιτισμικές εκδηλώσεις που έφεραν κόσμο, όπως το φεστιβάλ παιδικών -νεανικών χορωδιών και αυτό του Λυκείου Ελληνίδων στη Νάουσα, το Διεθνές Συνέδριο για το Ροδάκινο (Βέροια) και άλλα που ίσως μας διαφεύγουν αυτή τη στιγμή!

Η αναφορά γίνεται για να αντιληφθούμε τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Ημαθία, κυρίως η Βέροια και η Νάουσα, σ’ αυτό που λέμε συνεδριακός, πολιτισμικός και αθλητικός τουρισμός. Με συλλόγους, φορείς και ιδιώτες να βάζουν τη σφραγίδα τους μαζί με ‘πλάτες’ στις προσπάθει-ες των δύο Δήμων, που με τη σειρά τους βοηθούν όπως και όσο μπορούν τους διοργανωτές.

Μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και το ίδιο πνεύμα συνεργασίας. Στα δύσκολα χρόνια της ύφεσης επι-βάλλεται να απαντήσουμε με οργάνωση και πολλή δουλειά.

Διαβάστηκε 196 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM