ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 21:53

Ο ένας Ναουσαίος ενημέρωσε τους άλλους δυο για την πορεία του κάθετου άξονα της Εγνατίας!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Επίσκεψη στο εργοτάξιο της "Αθωνικής Τεχνικής" αναδόχου του τμήματος του καθέτου άξονα της Εγνατίας, ΣΣΝ-Πατρίδα, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και ο κ.Παναγιώτης Τουμανίδης. Εκεί τους υποδέχθηκε ένας ακόμη... Ναουσαίος, ο κ.Θωμάς Ίτσιος, ο οποίος τους ενημέρωσε για την πορεία του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015,αλλά και για το άλλο τμήμα που έχει ώριμη μελέτη (ΣΣΝ-Σεβαστιανά) και βρίσκεται στο στάδιο των απαλλοτριώσεων και της ανακήρυξης αναδόχου.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και για όλη την ομάδα του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη είναι η ολοκλήρωση του άξονα από την Πατρίδα στην Εγνατία. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η προμελέτη που θα φέρει την οριστική επιλογή του κόμβου έχει ήδη ολοκληρωθεί και ελπίζουμε σύντομα να προκηρυχθεί η οριστική μελέτη, η οποία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα, αφού μπορεί να διαρκέσει και δυο χρόνια.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και η ΠΚΜ, σε συνεργασία με την "Εγνατία Οδό" να δώσουν το ΟΚ, ώστε η ολοκλήρωση της χάραξης να καταστεί εφικτή τα επόμενα χρόνια και να γλιτώσουμε από τον σημερινό δρόμο-καρμανιόλα!

Ζήτημα υφίσταται πάντως και για το κούμπωμα του τμήματος που θα κατασκευαστεί μέσα στο 2015 με τον υφιστάμενο δρόμο, αφού αυτό θα γίνει μετά τη στροφή στο ύψος του κτιρίου "Κούντη" (στη διασταύρωση Στενημάχου), σε προσωρινή βάση βέβαια. Το οριστικό κούμπωμα θα γίνει στο ύψος του "Τσάνταλη" με υπερυψωμένη γέφυρα πάνω από τον σημερινό δρόμο και το "κούμπωμα" θα γίνει στο ύψος της βιομηχανίας Παπαφιλίππου.

Διαβάστηκε 453 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις