Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 18:44

Η εμπλοκή στη συμμετοχή Θεοχαρόπουλου και τα φαβορί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Εμπλοκή που αλλάζει τα πράγματα και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία η μη συνεργασία του κόμματος με τη ΔΗΜΑΡ. Μέχρι πρότινος όλες οι πληροφορίες έφεραν τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται μετά τα τελευταία γεγονότα και τη διάλυση της συνεργασίας. Προς ικανοποίηση φυσικά κάποιων ‘δελφίνων’ του ψηφοδελτίου, που βλέπουν ακόμη μία θέση ανοικτή στις δύο της ‘διεύρυνσης’. Φαβορί για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να θεωρούνται οι πρώτοι των πρόσφατων διαδικασιών (Γεωργιάδης, Ουρσουζίδης, Λαπαβίτσας, Καρασαρλίδου, Αντωνίου), με τις τελικές επιλογές να παίρνονται από την Αθήνα όχι κατ’ ανάγκην με κριτήρια πρωτιάς, αλλά και με δεδομένο ότι βάσει ποσόστωσης στις δύο από τις έξι θέσεις πρέπει να είναι γυναίκες.

 

Αν και τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί (παρά το ότι άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν σταλεί στην Αθήνα) οι τέσσερις πρώτοι της κάλπης των μελών στη Βέροια ήταν οι Γρηγόρης Γεωργιάδης, Δημήτρης Χαμπίδης, Εύη Παπαγιαννούλη και Μαριάνθη Τουτουντζίδου, και οι Γιώργος Ουρσουζίδης και Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου στην κάλπη της διεύρυνσης.

Στη Νάουσα Φρόσω Καρασαρλίδου και Κώστας Ορφανίδης ήταν οι δύο πρώτοι στην κάλπη των μελών, και ο Κώστας Λαπαβίτσας στη διεύρυνση.

 

Τέλος, στην Αλεξάνδρεια οι δύο πρώτοι της κάλπης των μελών ήταν οι Χρήστος Αντωνίου και Τάνια Τόζιου.

Διαβάστηκε 722 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ