Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 12:08

Γκυρίνης: Ζήτησαν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα από τον πατέρα της 17χρονης για να λάβει το ποσό της ενίσχυσης του δημοτικού συμβουλίου!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο άδικος θάνατος της 17χρονης μαθήτριας στη Ρώμη επισκίασε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας τη Δευτέρα. Στο τραγικό γεγονός αναφέρθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης προέτρεψε τους πάντες να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας στην κηδεία που θα τελεσθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται να έρθει σύντομα η σωρός της αδικοχαμένης. Ο κ. Γκυρίνης αναφέρθηκε επίσης στο αδυσώπητο κράτος το οποίο ανάγκασε τον θλιβερό πατέρα να βγάλει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα για να μπορέσει να παραλάβει το ποσό που αποφάσισε να δώσει ως ενίσχυση το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα από τις 7.000 ευρώ που αποφασίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο να πάρει στα χέρια του μόνο τις 5.500 ευρώ!

 

Ο πατέρας της μαθήτριας, η οποία έχασε τη ζωή της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου, σε κεντρικό δρόμο της πόλης, μίλησε στο protothema.gr για το ξαφνικό χαμό της κόρης του.

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές αυτές για όλους μας. Και για εμάς αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου που είναι συγκλονισμένα. Περιμένουμε εντός των επόμενων ημερών το πόρισμα των ανακριτικών αρχών για τα αίτια του θανάτου της κόρης μας. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Λέγονται και ακούγονται πολλά όλες αυτές τις μέρες αλλά θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα για να μάθουμε ακριβώς τα αίτια. Χάσαμε έναν άγγελο 17 χρονών και περιμένουμε να μάθουμε το γιατί».

Αναφέρεται και στη γενναία απόφαση του ίδιου και της συζύγου του να δωρίσουν τα όργανα της αδικοχαμένης μαθήτριας και να χαρίσουν ζωή με αυτόν τον τρόπο σε κάποιον άλλον.

 

«Αποφασίσαμε να δωρίσουμε τα όργανα της κόρης μας, επειδή ήταν ένα κορίτσι που ήθελε να βοηθάει. Ήταν ένα κορίτσι που νοιαζόταν για το κοινό καλό. Το είδαμε σαν μια τελευταία προσφορά της κόρης μας προς τον κόσμο».

Διαβάστηκε 360 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ