Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 18:22

Απίστευτα γεγονότα στο παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Νάουσας και μάλιστα μέρα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απίστευτα γεγονότα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου στο παρεκκλήσι της Αγίας Τριάδας του Νοσοκομείου Νάουσας, αποδεικνύοντας το κενό ασφαλείας που δημιουργήθηκε στο ίδρυμα, με την αποχώρηση των μονίμων φυλάκων, αλλά και την απουσία ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας! Άγνωστο άτομο (προανάκριση για τη σύλληψη του διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας) μπήκε στον Ναό (ο οποίος είναι ανοικτός από τις 7,30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι  καθημερινά) και μπροστά στην Ωραία Πύλη (σ.σ. το άτομο προσπάθησε να μπει στο Άγιο Βήμα αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη) εναπόθεσε μια εικόνα της Αγίας Τριάδας που υπήρχε δίπλα στο παγκάρι, ένα νεκρό περιστέρι και δυο κομμάτια μαρμάρου, σε σχήμα σταυρού! Το ζήτημα είναι αρκούντως σοβαρό και πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση του Νοσοκομείου για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται στην περιφρούρηση του χώρου. Τώρα αν το άτομο είναι ψυχοπαθής ή έκανε επίκληση δαιμόνων είναι ένα θέμα που άπτεται στην ψυχιατρική! Σε λίγη ώρα, σήμερα Τρίτη, ο εφημέριος του παρεκκλησίου πατέρας Ιωάννης θα τελέσει αγιασμό και Θεία Λειτουργία.

Διαβάστηκε 1702 φορές

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 23:43 δημοσιεύθηκε από Θόδωρος Ελευθεριάδης

    Για το παραπάνω σχόλιο επικοινώνησε μαζί μας ο εφημέριος του Ναού, π. Ιωάννης Παπαλιάγκας ο οποίος μας τόνισε τα εξής: Το παρεκκλήσι δεν διαθέτει παγκάρι, λόγω των συνεχών διαρρήξεων, ενώ την καθαριότητα του ( σ.σ όσες φορές το επισκέφθηκα πραγματικά αστράφτει) την έχουν οι πιστοί της Νάουσας, καθώς και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου. Επίσης ο πατέρας Ιωάννης μας τόνισε ότι η Μητρόπολη ποτέ δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ από το Ναό. Το έργο του πατρός Ιωάννη στο Νοσοκομείο Νάουσας είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Για τους καλοπροαίρετους φυσικά. Ο πατέρας Ιωάννης πρωτοστατεί καθημερινά τόσο υλικά, όσο και πνευματικά για τους αρρώστους και το προσωπικό.
    Θόδωρος Ελευθεριάδης

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 19:41 δημοσιεύθηκε από ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ,ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΖΟΥΚΙΔΟΥ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΑΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΒΟΛΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ