Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 20:06

Οι μισοί φεύγουν, οι μισοί μένουν στη ΄Συμπολιτεία΄ της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Περίπου οι μισοί από τους εκλεγμένους της ‘Συμπολιτείας’ παραμένουν στην ομάδα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Με την ίδια την επικεφαλής δήμαρχο, να εξαρτά, σύμφωνα με τις πηγές μας, τη συμμετοχή της από την πορεία συγκεκριμένων έργων (π.χ. γέφυρα Κούσιου). Αν δεν προχωρήσουν τα έργα καλά, μάλλον θα αναζητηθεί νέος επικεφαλής.

Μέχρι τότε όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση περίπου οι μισοί (από τους 25) δημοτικοί σύμβουλοι της ‘Συμπολιτείας’ εμφανίζουν πρόθεση εκ νέου συμμετοχής στην ομάδα, με κάποιους απ’ αυτούς (που άσκησαν ή ασκούν διοίκηση) να εξαρτούν την πρόθεση αυτή και με την έκβαση του ουκ ολίγων δικαστικών υποθέσεων στις οποίες σύρθηκαν στη διάρκεια της θητείας τους. (Πιθανή καταδικαστική απόφαση απαγορεύει το δικαίωμα εκλογής.)

Στους σίγουρα αρνητικούς στη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο οι πληροφορίες μας εντάσσουν τους (νυν των ‘πέντε’) κ.κ. Δάσκαλο, Μιχαηλίδη και Σουμελίδη, τους επίσης ηχηρά δυσαρεστημένους κ.κ. Αρχοντάκη και Θεοδωρίδη, τον κ. Κάκαρη που λογικά θα ακολουθήσει άλλες πολιτείες, τον κ. Καγκελίδη λόγω της πρόσφατης παραίτησης, τον κ. Μωυσιάδη που έχει δηλώσει ότι δεν ξανακατεβαίνει, ενώ δεν ξεχνάμε ότι ήδη εκτός ομάδας είναι ο κ. Τσαπαρόπουλος.

Θετικά διακείμενοι σε μια νέα συμμετοχή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εμφανίζονται οι νυν αντιδήμαρχοι (Βοργιαζίδης, Κορωνάς, Λαζαρίδης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαδόπουλος, Τσιαμήτρος), καθώς επίσης και οι κ.κ.: Αγγελίνας, Γαϊτάνου, Κούτρας, Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Πουλασουχίδης, Σταυροπούλου, ίσως και ο κ. Χατζηαθανασίου).

Αυτά προς παρόν, για ένα κεφάλαιο που θα αρχίσει να μας απασχολεί έντονα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Διαβάστηκε 326 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ