Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 14:55

Δύο αποχώρισαν και 14 νέοι δικηγόροι διορίστηκαν στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου, ημέρα της γιορτής του προστάτη της Δικαιοσύνης Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας εκδήλωση προς τιμήν των αποχωρούντων από την ενεργό υπηρεσία και των νεοδιορισθέντων δικηγόρων του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας και μνημόσυνο των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών υπαλλήλων και δικαστικών επιμελητών και στις 11.00 π.μ. έγινε ο αγιασμός στη Λέσχη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Ακολούθησε σύντομη ομιλία του προέδρου Δ. Ζυγουλιάνου και ο αποχαιρετισμός των δύο αποχωρούντων δικηγόρων Αθανάσιου Γιαμά και Νίκου Χαλάτση καθώς και η υποδοχή των νεοδιορισθέντων δικηγόρων Αντωνίας Κάκουρα,Κωσταντίνου Καπανίδη, Φωτεινής Παπαστεργίου, Ελένης Παναγιώτου, Σταύρου Πρόιου, Χρυσούλας Ντιτούρα, Αλέξανδρου Γκέκα, Θωμά Καλοκύρη, Ευάγγελου Τσιμούρα, Αντώνιου Μπιδέρη, Φανής Λαφαζάνη, Ευφροσύνης Δημητροπούλου, Ελισάβετ Πατσίκα και Γεώργιου Κωστή.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο Σταύρος Πρόιος, ως εκπρόσωπος των νέων δικηγόρων και τέλος μίλησε ο δικηγόρος Θωμάς. Καλοκύρης με θέμα: «Η επιτυχία της αισιοδοξίας».

Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.

(Αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο φύλλο της Τρίτης του "Λαού")

Διαβάστηκε 916 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις