Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 16:44

Επιστροφή μετά από 70 χρόνια της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας στο Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μουτσιάλη!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από 70 χρόνια παραμονής της στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων της Βέροιας, επέστρεψε με πανηγυρική τελετή η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, στο Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Μουτσιάλη της Βέροιας, στις όχθες του Αλιάκμονα.

Μετά τη θεία λειτουργία και την λιτανεία της εικόνας της Θεομήτορος στον Ναό των Αγίων Αναργύρων ο προιστάμενος του Ναού και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης μας π. Γεώργιος Χρυσοστόμου, παρέδωσε την εικόνα στις Μοναχές της αδελφότητας της Μουτσιάλης, αδελφές Βηθλεέμ και Παντάνασσα.

Η εικόνα θα εκτεθεί σε προσκύνηση στους πιστούς στο Μοναστήρι της Μουτσιάλης, το οποίο πανηγυρίζει 5 και 6 Αυγούστου. Είναι μια καλή ευκαιρία να το επισκεφθούν οι Ημαθιώτες για να δουν από κοντά το μεγάλο πνευματικό έργο που κάνει η αδελφότητα.

Διαβάστηκε 167 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;