Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 04:42

Οι νέοι του CIOFF® παρουσίασαν παραδοσιακά επαγγέλματα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η Ελληνική Κίνηση Νέων του CIOFF, πραγματοποίησε την νέα δραστηριότητά της, πάνω στο νέο θέμα που ορίστηκε από το τελευταίο συνέδριο των νέων του CIOFF και απασχολεί όλες τις εθνικές κινήσεις παγκοσμίως, τα “Παραδοσιακά Επαγγέλματα”.

     Την 31 Ιουλίου 2013 και ώρα 10 π.μ. στο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας και συγκεκριμένα στις “4 ΕΠΟΧΕΣ”, παρευρέθηκε η Κίνηση στην ετήσια εορτή που διοργάνωσαν για άλλη μια φορά με επιτυχία οι δασκάλες του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού) Νάουσας -που ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης του Δ. Νάουσας-. Σε συνεργασία μαζί τους έγινε αναφορά σε μύθους και παιχνίδια που περιλαμβάνουν την μέλισσα καθώς και  παρουσίαση του επαγγέλματος που μελισσοκόμου.

Έτσι  ενημερώθηκαν τα παιδιά για την διαδικασία που ακολουθείται ώστε να παραχθεί το μέλι, το κερί και άλλα παράγωγα προϊόντα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί γονείς.  

      Τα παιδιά ενθουσιασμένα από τις πληροφορίες που πήραν, μας ευχαρίστησαν και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, ζωγραφιές, χάρτινες κατασκευές κ.λ.π., όλα με θέμα τις μέλισσες. Στη συνέχεια χάρηκαν την ηλιόλουστη μέρα με παιχνίδι στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.

      Για την νέα αυτή δράση της Ελληνικής Κίνησης Νέων του CIOFF, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς του Κ.Δ.Α.Π. Νάουσας, ιδιαίτερα τις παιδαγωγούς του Κέντρου, κυρίες Στάνιου Καλλιόπη και Μίχου Ελένη, τον μελισσοκόμο κύριο Κάππα Παναγιώτη αλλά και το αρτοποιείο “Θανασούλη” για την βοήθεια τους και ανυπομονούμε για τις μελλοντικές συνεργασίες μας.

Η Κίνησή μας, πιστή στα ιδανικά του CIOFF, πραγματοποιεί με την εθελοντική προσφορά της, δραστηριότητες συνεργαζόμενη με διάφορους φορείς και συλλόγους της κοινωνίας, με σκοπό της διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς στα παιδιά και τους νέους.

Σε κάθε δράση μας ευελπιστούμε στην στήριξη και την εθελοντική βοήθεια όλων των νέων και όχι μόνο, για όσο το δυνατόν καλύτερη επίτευξη των στόχων μας.

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ CIOFF®

GREEK CIOFF® YOUTH MOVEMENT

Διαβάστηκε 91 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;