Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 08:53

Πυροσβεστική: Προσοχή στη χρήση της φωτιάς. Στον εισαγγελέα δύο κάτοικοι Μακροχωρίου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας οδηγούνται σήμερα Τρίτη ο Π.Π. ετών 33 και ο Κ.Ν. ετών 41 ομογενής από το Καζαχστάν, κάτοικοι Μακροχωρίου, επειδή στις 5-8-2013 στις 22.45 βαδίζοντας προς το Μακροχώρι έβαλαν φωτιά σε ξηρά χόρτα παράπλευρα της οδού Θεσσαλονίκης, εντός κατοικημένης περιοχής. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και έτσι οι ανωτέρω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τις υπηρεσίας μας κρατούμενοι.

Με αφορμή και το γεγονός αυτό, αλλά και όσα αυτές τις τελευταίες μέρες ακούμε στις τηλεοράσεις για τις φωτιές στη Ρόδο, το Μαρκόπουλο Αττικής και στον Μαραθώνα, θα θέλαμε να επισημάνουμε στους συμπολίτες μας πως πρέπει να είναι προσεκτικοί στη χρήση της φωτιάς κατά τη θερινή περίοδο γιατί τα αποτελέσματά της είναι πάντα καταστροφικά. Οικονομικοί πόροι μιας ζωής, δάση που χρειάζονται πάρα πολλά χρόνια να αναπτυχθούν, γίνονται στάχτη σε ελάχιστο χρόνο, αν δεν έχει επέλθει και το χειρότερο δηλαδή απώλεια ζωής.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. 

ΣΩΣΤΕ την περιουσία σας, 

ΣΩΣΤΕ τις περιουσίες των συνανθρώπων σας

ΣΩΣΤΕ τα δάση μας.

Διαβάστηκε 84 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;