Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 18:32

Έγιναν τα εγκαίνια του super market SMART Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν  το απόγευμα της Πέμπτης τα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ  Smart  Βέροιας στην οδό λεωφόρου Στρατού και Βάκχου στην περιφερειακή οδό Βέροιας – Νάουσας. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Τουλίκας, ο διευθυντής επιθεώρησης εργασίας Μακεδονίας Πάντζος Ευάγγελος, ο Διευθυντής της ΒΕΝΟΥΣ Αντώνης Μαρκοβίτης, και φυσικά οι επιχειρηματίες  Θεόφιλος Κολύμπατζης, Μάκης Καπετανίδης και Τάσος Αδαμίδης που δημιούργησαν το Smart Βέροιας με μεγάλο μεράκι και κυρίως με πολύ φθηνές τιμές.

 

Τον αγιασμό έκανε  εκπρόσωπος του Μητροπολίτη και ακόμη τρεις ιερείς ,μεταφέροντας και τις ευχές του κ. Παντελεήμονα  που απουσίαζε από τη Βέροια.

Μιλώντας ο Δήμαρχος  κ. Βοργιαζίδης ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που δημιούργησαν το νέο αυτό κατάστημα στην πόλη και όχι σε κάποια γειτονική χώρα, προσφέροντας εκτός από νέες θέσεις εργασίας και φθηνές τιμές στους καταναλωτές.

Στο κατάστημα υπάρχει συνεργασία με γνωστές εταιρείες όπως  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ φάρμες  ΜΠΕΛΑΣ ΚΡΕΑΣ, ΦΡΟΥΤΑΓΡΟΙ, εκλεκτά ελληνικά φρούτα και λαχανικά του γνωστού επιχειρηματία από τη Χαρίεσσα κ. Γιώργου Γαϊτανίδη  και ο Φούρνος της Μάγδας από την οδό  Κομνηνών.

Το σύνθημα των νέων επιχειρηματιών είναι «έξυπνες αγορές , σταθερά χαμηλές τιμές».

Ήδη αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετές προσφορές σε πολλά επώνυμα προιόντα που θα  εκπλήξουν το καταναλωτικό κοινό.

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλους τους καλεσμένους.

Ο ‘ΛΑΟΣ’ εύχεται καλές δουλειές στους νέους επιχειρηματίες.

Διαβάστηκε 680 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις