Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 23:46 LvGNrBI4vsM

Μήνυμα πολιτικής και πολιτισμικής ενότητας ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Νάουσας από την ΄Διαρκή Παρέμβαση΄ και τον Κώστα Καλδάρα. Video

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πάνω από 1.000 Ναουσαίοι (μεταξύ τους ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός) άφησαν τους καναπέδες και τα καφέ το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας στη συναυλία διαμαρτυρίας της "Διαρκούς Παρέμβασης" που συντόνισε μοναδικά ο Κώστας Καλδάρας στην πλατεία Καρατάσου.

Πάμπολλα μουσικά και θεατρικά  σχήματα (Φιλαρμονική, μουσικό σύνολο της Εστίας Μουσών, θεατρικά από την ομάδα του Θωμά Νόλκα, Αποστόλης Ζαφειρίου, Αθηνά Πέιου, Παζαρέντζης κ.α) έδωσαν έναν τόνο πολιτικής και πολιτισμικής ενότητας, ενώνοντας την διαφορετικότητα των Ναουσαίων, με κοινό σκοπό την διατράνωση της αντίστασης τους ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου τους.

Στην αρχή της βραδιάς ο Κώστας Καλδάρας τραγούδησε το 'ακορντεόν' του Μάνου Λουίζου, δίνοντας το στίγμα του αντιφασιστικού αγώνα, στη μνήμη του αδικοχαμένου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από τα τάγματα εφόδου των νεοναζί της "Χρυσής Αυγής".

Σίγουρα αυτή η ακομμάτιστη πολυφωνία που εμπνεύστηκε ο Κώστας είναι η απαρχή για νέες πρωτοβουλίες δράσης από τη "Διαρκή Παρέμβαση", οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν εκπέμπουν τη σπέκουλα του φθηνά και χυδαία κομματικού.

Δείτε ένα video από την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν και  τα παιδιά του "Υφαδιού".

Διαβάστηκε 554 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις