Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 08:55

Κώστας Ταμπακιάρης: 'Ενέργειες που διχάζουν, αντί να ενώνουν δεν τις πριμοδοτώ΄. Η δίκαια πικρία του προέδρου του ΑΣΝ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κώστας Ταμπακιάρης, με τη μακρά του θητεία στην προεδρία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας είναι σίγουρα παράδειγμα δημιουργικής μίμησης, όχι μόνο για τον τόπο του, αλλά και για όλη τη χώρα.

"Ανάστησε" κυριολεκτικά τον συνεταιρισμό, που γιγαντώθηκε στις μέρες του, έχοντας καταστεί ο πρώτος συνεταιρισμός παραγωγών στη χώρα στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση των μελών-συνεταιριστών του με τα απαραίτητα καλλιεργητικά εφόδια και φυσικά στην περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη των εγκαταστάσεων του.

Δίκαια λοιπόν η πικρία του για τα όσα ακούστηκαν πρόσφατα. Είναι φανερό ότι ο Κώστας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Το έχει αυτό το δικαίωμα γιατί αν δεν υπήρχε αυτός, κάποιους  δεν θα τους ήξερε ούτε ο... θυρωρός της πολυκατοικίας τους! Ο Κώστας Ταμπακιάρης μίλησε στο laos-epea.gr για τα όσα λέγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναφορικά με την επιχορήγηση του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας. Γεμάτα πίκρα για την αγνωμοσύνη ορισμένων, τα λόγια του.

Το σημαντικό φυσικά είναι ότι στο πλευρό του στέκεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλειοψηφία των μελών του συνεταιρισμού και του διοικητικού του συμβουλίου.

Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε για έναν άνθρωπο, υπόδειγμα προσωπικής και  επαγγελματικής ακεραιότητας, που προσφέρει τα πρωινά στον ΑΣΝ και τα απογεύματα ασχολείται με τα κτήματα του.

Δείτε τι μας είπε ο Κώστας, για τον οποίο πιστεύουμε ότι αν ο ίδιος αποφασίσει, ήρθε ο καιρός να ασχοληθεί ακόμη πιο έντονα και από άλλα μετερίζια με τα κοινά του τόπου του.

Για να μπορούμε να τον ψηφίσουμε και εμείς δηλαδή, που δεν είμαστε αγρότες, ούτε και... κυνηγοί!

" O  ΑΣΝ πέρα από τον ρόλο της διαχείρισης των προϊόντων έχει και κοινωνικό ρόλο. Κατά καιρούς έχουμε βοηθήσει όλους τους συλλόγους της Νάουσας. Κοινωνικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς. Προσωπικά υπήρξα αντίθετος στη δημιουργία νέων συλλόγων στον αγροτικό χώρο. Τα προβλήματα όλων μας είναι κοινά. Υπάρχει ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας, τον οποίο πρότεινα σε αυτούς που έκαναν τον νέο σύλλογο να τον  επαναδραστηριοποιήσουμε και να τους ψηφίσουμε κιόλας. Δεν το δέχτηκαν.Τέτοιες ενέργειες που διχάζουν, αντί να ενώνουν δεν τις πριμοδοτώ. Δεν θα πάει η ιστορία 50 χρόνων του Αγροτικού Συλλόγου στα σκουπίδια." μας είπε ο κ. Ταμπακιάρης.

Είναι προφανές ότι έχει απόλυτο δίκαιο. Και ότι η λογική του διαίρει και βασίλευε ή του μοναχός σου χόρευε, εξυπηρετεί προφανείς σκοπιμότητες συγκεκριμένου κομματικού χώρου, που θεωρεί ότι κατέχει το "αλάθητο".

Για αυτό φυσικά και η δυναμική που αναπτύσσει σε όλες τα κινήματα, τους συλλόγους και τελικά την κοινωνία είναι από ανύπαρκτη, έως...μηδενική!

 

Διαβάστηκε 563 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 13:07 δημοσιεύθηκε από ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΟΣ

    Ταμπακιαρης και μόνο Ταμπακιαρης γιατί όλα τα άλλα τα ζήσαμε στο πετσί μας.
    Ο κάμπος βογκαει και εμείς ακόμα και τέτοια χρόνιά είμαστε στην πολυτέλεια (τιμές).
    Άντε ρε κοιτάξτε να τον βοηθήσετε τον άνθρωπο και την ομάδα του και όχι να υπονομεύετε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις