Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 19:38

Ιωσηφίδου vs Καραμπατζού. Φθινοπωρινές αψιμαχίες ενόψει της εαρινής μητέρας των μαχών;

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανανεωμένη, μετά από ένα  διάστημα αποχής, φαίνεται στα δημοτικά συμβούλια της Νάουσας η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ίλια Ιωσηφίδου. Η συμμετοχή της επίσης σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως η τοπική επέτειος της 17ης Οκτωβρίου και η εθνική της 28ης Οκτωβρίου, δείχνουν ότι η πρόθεση της είναι να αναμετρηθεί για μια ακόμη μάχη,αυτή τη φορά εαρινή, με τον άλλοτε στενό της συνεργάτη και κουμπάρο, τον δήμαρχο κ. Τάσο Καραμπατζό. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος για τον προϋπολογισμό του 2014 η κ. Ιωσηφίδου εξαπέλυσε σφοδρά πολιτικά πυρά εναντίον του δημάρχου.

"Ο προϋπολογισμός διεξάγεται υπό την πίεση της βαριάς σκιάς του ισολογισμού του 2012, ο οποίο υπήρξε αρνητικός. Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι η κατάσταση κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έγιναν λάθη τα οποία δεν παραδέχεται ο δήμαρχος. Δεν δόθηκαν από τους εκκαθαριστές τα στοιχεία χρήσης της ΚΕΠΑΠ και της ΔΕΤΑΒ. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να δούμε αν ο προύπολογισμός αποτυπώνει την πραγματικότητα της νέας χρονιάς." είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Ιωσηφίδου.

"Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν σε ποια εποχή ζούμε, αλλά τα κάνουν όλα για λόγους εντυπωσιασμού, συνεχίζοντας το ίδιο έργο. Από τα 3 εκ. ευρώ έλλειμμα, το 1,9 οφείλονταν στην μείωση των ΚΑΠ. Να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Κάνετε ζημιά στον τόπο, όχι στον δήμαρχο. Είμαστε από τους πρώτους δήμους σε απορροφητικότητα  στο ΕΣΠΑ. Τρέχουν 31 έργα ύψους 43 εκ. ευρώ. Τέλος ο λαϊκισμός. Να αλλάξετε νοοτροπία, αφού δεν πείθετε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά ούτε τους εαυτούς σας.  Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα δώσει και πάλι σε εμάς την εμπιστοσύνη του" απάντησε, με αντίστοιχο μπαράζ...βαρέων όπλων ο δήμαρχος.

Επί της ουσίας. Το μεν πνεύμα...πρόθυμο εκ μέρους της "Ενωτικής Κίνησης Πολιτών" να ελπίζει στην λήψη της ρεβάνς τον Μάη του 2014 από την "Δημοτική Ανανέωση" που και αυτή ενισχύεται με...σύγχρονα οπλικά συστήματα, αφού ο κ. Καραμπατζός βολιδοσκοπεί, στα πλαίσια της ανανέωσης του ψηφοδελτίου του αρκετά πρόσωπα, από πολλούς πολιτικούς χώρους. Να δούμε αν η...σαρξ θα είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να επαναληφθεί το σκηνικό του 2010!

 

Διαβάστηκε 203 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις