Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 21:28

Δεν (ξανα)κλείνουν τα μαγαζιά τους οι έμποροι της Νάουσας στις 4 Δεκεμβρίου και σχεδιάζουν εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη μη συμμετοχή στην απεργία της 4ης Δεκεμβρίου (που προτείνει η επιτροπή αγώνα για το νοσοκομείο Νάουσας) με κλείσιμο των καταστημάτων τους αποφάσισαν το απόγευμα της Δευτέρας οι έμποροι της Νάουσας στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου. Τονίστηκε από το σύνολο σχεδόν των εμπόρων ότι η συμμετοχή με κλείσιμο των καταστημάτων την ώρα που δεν κλείνει κανένας άλλο κλάδος είναι μια αυτοτιμωρία, ενώ παραμένουν σύμφωνοι σε οποιαδήποτε πορεία διαμαρτυρίας σε ώρα κλειστής αγοράς.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν επίσης τρόποι συγκράτησης του τοπικού πληθυσμού στην αγορά της Νάουσας, μέσα από σειρά εκδηλώσεων στην πλατεία της πόλης, στο πάρκο ή αλλού, με τη συμμετοχή μουσικών, χορευτικών κ.ά. συλλόγων, του δήμου και επαγγελματιών της διασκέδασης (ξυλοπόδαροι κ.ά.). Προτάθηκαν επίσης και άλλοι τρόποι όπως διανομή εκπτωτικών κουπονιών, ένα μεγάλο δώρο για δύο άτομα κ.λπ.

Συζητήθηκε επίσης το ωράριο της αγοράς για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το άνοιγμα των Κυριακών 15 και 22 Δεκεμβρίου, καθώς και η ανάγκη μαζικής και οργανωμένης αντίδρασης στο θέμα των χρεών στον ΟΑΕΕ.

Διαβάστηκε 457 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας;