Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 14:20

Αναπληρωτής συντονιστής ο Χρήστος Αντωνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη συγκρότηση και ολοκλήρωση των θεσμικών οργάνων προχώρησε η νέα νομαρχιακή επιτροπή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη 2η συνεδρίαση της στις 27-12. Αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε εκλέχθηκε ο Χρήστος Αντωνίου.

Στο συντονιστικό της Ν.Ε. εκλέχθηκαν οι παρακάτω (αλφαβητική σειρά):

1. Γεωργιάδης Γρηγόρης

2. Γκατζίδης Θεόδωρος

3. Ηλιάδης  Νικόλαος

4. Καραγιάννης Κων/νος

5. Ορφανίδης Κων/νος

6. Τουτουντζίδου Μαριάνθη

7. Χειμώνας Αθανάσιος

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εύχεται σε όλους καλή χρονιά, αγωνιστική -ανατρεπτική.

Διαβάστηκε 135 φορές

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 14:52 δημοσιεύθηκε από Δημήτρης

    Η νέα Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί προϊόν της παρασκηνιακής δράσης των νέων μηχανισμών που ενέσκυψαν στο κόμμα λόγω της διεύρυνσης, διεύρυνση που πραγματοποιήθηκε με μη πολιτικούς όρους αλλά στη βάση προσωπικών φιλοδοξιών. Για αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα ακέραια ευθύνη φέρνει ο συντονιστής της Ν.Ε. ο οποίος παρεμπιπτόντως τυγχάνει να είναι και επαγγελματικό μέλος (διπλό το χρέος και η ευθύνη εξ αυτού). Θα πρόσθετα επίσης ότι το γεγονός ότι διασφάλισε την επανεκλογή του στη θέση του συντονιστή στηριζόμενος στις ψήφους των νεοπαραγόντων τον καθιστά όμηρο της νοσηρότητας και ταυτόχρονα μέρος του προβλήματος.
    Όσον αφορά τον κ. Αντωνίου η επαμφοτερίζουσα στάση του και η άρνησή του να λάβει σαφή θέση ενάντια στα νοσηρά φαινόμενα σε συνδυασμό με την πολιτική κάλυψη και στήριξη στο πρόσωπο του συντονιστή τον καθιστούν συνυπεύθυνο και θα έλεγε κανείς ότι αυτή η στάση ενδεχομένως να καθορίζεται από τις προσωπικές φιλοδοξίες, οι οποίες όλα δείχνουν πως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να εκπληρωθούν.
    Σίγουρο είναι επίσης πως οι φωνές που ακούστηκαν μέσα στα όργανα αλλά και δημόσια δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά θα ενταθούν. Κι αυτό αποδεικνύει ότι αυτός ο χώρος δε θα αλωθεί με τόση ευκολία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις