Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 18:12

Ο Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης νικητής του 6ου τουρνουά μπάσκετ δικηγόρων σε Βέροια και Νάουσα

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με νικήτρια ομάδα τον Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης (προπονητής Σωτήρης Νικολαϊδης), που στον τελικό της Κυριακής κατάφερε στο ΔΑΚ Μακροχωρίου να επικρατήσει της ομάδας των Αθηνών με 63-55, έληξε το 6ο τουρνουά μπάσκετ δικηγόρων, που διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη σε Βέροια και Νάουσα.

 

Την Τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Λεμεσού με νίκη επί των Σερρών στον μικρό τελικό, ενώ η ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας κατετάγη στην έβδομη θέση, νικώντας στον κατατακτήριο αγώνα την ομάδα της Χαλκιδικής με 58-27.

 

Στο απολύτως επιτυχημένο τουρνουά συμμετείχαν περίπου 200 ερασιτέχνες αθλητές μπάσκετ από 13 ομάδες δικηγορικών συλλόγων: Γιαννιτσών, Πειραιά, Αθηνών, Θέμιδας (Θεσσαλονίκης), Αριστοτέλη (Θεσσαλονίκης), Ηρακλείου, Ρόδου, Λεμεσού, Σερρών, Λευκωσίας, Λάρνακας, Χαλκιδικής και Βέροιας. (Τελευταία στιγμή δεν συμμετείχε η ομάδα των Πατρών.)

 

 

Δεξίωση και απονομές

 

Η απονομή των πρώτων θέσεων έγινε στο ΔΑΚ Μακροχωρίου αμέσως μετά το τέλος των αγώνων. Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο ‘Μπρούβαλη’ στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας και βραβεύσεις παικτών. Βραβεύτηκαν:

 

Πρώτος σκόρερ ο Νικόλαος Θωμά της Λάρνακας.

 

Πολυτιμότερος παίκτης ο Δημήτρης Χαρτόπουλος του Αριστοτέλη.

 

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και δώρων, με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας να συγχαίρει του πάντες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν, αλλά και την οργανωτική επιτροπή, τους διαιτητές (Θεόφιλος Παπαδόπουλος, Μάριος Μελανίδης και Μητώνας) και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση, το έργο και την προσφορά τους.

 

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά ήταν οι: Νίκος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Πασάς, Ζήσης Πατσίκας, Δημήτρης Τζέκος και Μιχάλης Χασιώτης.

Σε λίγη ώρα θα σας δώσουμε 15λεπτο video από τις απονομές στον Άγιο Νικόλαο.

Διαβάστηκε 321 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;