Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 19:45

΄Βγάζουν μάτια΄ στα 3-5 Πηγάδια Ναχουμάνε, Όστοιτς Καλτσάς!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από μέρα σε μέρα φαίνεται η καλή δουλειά του προπονητή της Βέροιας και των συνεργατών του  ύστερα από 10 περίπου μέρες σκληρής δουλειάς τόσο στο Ταγαροχώρι όσο και το μικρό διάστημα της προετοιμασίας στα Πηγάδια. 

Η γενική εικόνα είναι ότι υπάρχει πειθαρχεία και υπακοή όλων των παικτών στις  οδηγίες του Γκόραν Στεβάνοβιτς, που έχει εντυπωσιάσει με το πρόγραμμα του και την τακτική του στην περίοδο της  προετοιμασίας.

Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση και εκτελούν κατά γράμμα τις ασκήσεις αφού γνωρίζουν ότι  από την προετοιμασία εξαρτώνται τα πάντα.

Από τα ευχάριστα είναι ότι ο νεαρός και ταλαντούχος  επιθετικός της ομάδας Μπαργκάν που πέρσι ταλαιπωρήθηκε αρκετά με διάφορους τραυματισμούς από χθες μπήκε κανονικά στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων και είναι σίγουρο πως  θα είναι φέτος ο ηγέτης της βασίλισσας του βορρά. 

Όμως τα άλλα ευχάριστα προέρχονται από την καλή παρουσία αρκετών παικτών, όπως του Ναχουμάνε που είναι πολύ γρήγορος και διεισδυτικός, θυμίζει σε πολλά τον Κάλβιν Κάντι, του Σέρβου μέσου Οστογιτς που έχει δύο πόδια φαρμάκι, του τσαμπουκά Πλαβούκου, αλλά και του πολύ ανεβασμένου φέτος Νίκου Καλτσά που αναμένεται να ‘βγάλει’ μάτια.

Πολύ μεγάλος μπαλαδόρος φαίνεται ο Πορτογάλος Ντα Κόστα ενώ εντυπωσιάζουν και οι νεαροί της Κ-20.

Νομίζουμε λοιπόν ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τη σωστή δουλειά που θα γίνει στην προετοιμασία και τη διάθεση των παικτών σε συνάρτηση και με την εμπειρία του Γκόραν Στεβάνοβιτς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τολμηρός και αποφασιστικός.  

Δεν αποκλείεται φέτος με τον Στεβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία και ομάδα καλή να γίνει και αρκετούς παίκτες να αναδείξει.

Β.Β.

Διαβάστηκε 135 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;