Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 23:40

Πήραν Ρήσσου, Τόπκα, Κοκόλη και ανανέωσαν με Παπακωνσταντίνου τα Λευκάδια

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθημερινά συμπληρώνεται το ρόστερ της ομάδας των Λευκαδίων εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής όπου για πρώτη φορά θα αγωνιστεί 

Η Διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Καλαιτζίδη  και σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Παπανώτα καθημερινά ενισχύουν το ρόστερ της ομάδας με επίλεκτους παίκτες ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. 

Την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόκτηση των Σάκη Ρήσσου από τη Μελίκη, ενός παίκτη με πολύ τρέξιμο και δουλειά στον χώρο του κέντρου επιθυμία του κ. Παπανώτα που τον γνωρίζει από τη Νίκη Αγκαθιάς. Ακόμη, ανακοινώθηκε ο 20χρονος Νίκος Τόπκας από τα Καλύβια της Πέλλας, επιθετικός, και την τελευταία στιγμή έκλεισε  ο 20χρονος Νίκος Κοκόλης από τον Αιγινιακό. Τέλος ανανέωσε για έναν  ακόμη χρόνο ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Παπακωνσταντίνου που είχε έρθει τον Δεκέμβριο και έπαιξε πολλά παιχνίδια.

Στις 22 Ιουλίου προγραμματίζεται να γίνει η έναρξη της νέας περίοδο για την ομάδα των Λευκαδίων αν το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστηκε 97 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με τις απολύσεις σε δημοτική αστυνομία και σχολικούς φύλακες;