Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 12:23

Φουλ για Β΄ Εθνική η Ναουσάρα. Τέσσερις... μεταγραφές που θα κάνουν πάταγο. Μόνο στο laos-epea.gr

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άρωμα πρωταθλήτριας αποκτά πλέον ο ΦΑΣ Νάουσα με τις τέσσερις νέες μεταγραφές που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, μετά από την εισήγηση του Βασίλη Αργυρίου. Ο Θόδωρος Πετράς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έτσι σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τους μεγάλους αυτούς παικταράδες, διεθνούς κλάσης που σίγουρα θα κάνουν την διαφορά και θα ανεβάσουν χαλαρά την ομάδα στην Β΄ Εθνική. Όπως μας δήλωσαν στόχος τους είναι την μεθεπόμενη χρονιά η Νάουσα να ανέβει στην σούπερ λίγκα και γιατί όχι να πάει και εκεί ψηλά.Οι θέσεις που αγωνίζονται οι δυο πρώτοι είναι στην άμυνα, ο τρίτος αμυντικός μέσος και ο τέταρτος επιθετικός. Πρόκειται φυσικά για τους  Παπαδόπουλο, Μοσχολιό, Γκόγκα και Τασιώνα, που προπονούνται εντατικά για να είναι σε φουλ φόρμα στην πρώτη του Βασίλη, στις 22 Ιουλίου!

Η προπόνηση φυσικά γίνεται καθημερινά στα... ρακιά, τα ψητά και τα υπόλοιπα ευγενή σπορ!

Από μας θερμές ευχές και στους τέσσερις, αλλά και στον κ. Βαϊναλή (δεύτερος από αριστερά) που συναντήσαμε σήμερα το πρωί, να είναι γεροί και υγιείς, έστω και αν οι... κοιλίτσες έχουν δώσει πλέον τη θέση στα αθλητικά σώματα τους, όταν πρωταγωνιστούσαν με τη θρυλική Νάουσα της δεκαετίας του 70 στα... τσιμέντα του εθνικού σταδίου της πόλης, έχοντας ανεβάσει την ομάδα στη Β΄Εθνική και τους θαύμαζαν χιλιάδες φίλαθλοι στους αγώνες!

Διαβάστηκε 394 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;