Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 10:18

Μια η ώρα το πρωί. Χαμός στην Πατρίδα... συλλήψεις στη Νάουσα!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια η ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Ιουλίου. Κυριολεκτικός χαμός στην Πατρίδα, με 2.000 άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας να διασκεδάζουν με πάμφθηνη είσοδο (μόλις 5 ευρώ που συμπεριελάμβανε και φαγητό!) με το πρόγραμμα του Θεόφιλου Πουταχίδη. Μια και κάτι τα ξημερώματα στην "παραλία" της Νάουσας. Παντού... συλλήψεις.

Αλήθεια θα προβληματιστούν κάποτε οι τοπικοί κρατούντες;

 

Υ.Γ. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν την πρώτη χρονιά των εκδηλώσεων "Νότες στις πηγές" που διοργάνωσε ο δήμος Νάουσας, με την ευθύνη του Κώστα Μπλιάτκα. Φέτος οι εκδηλώσεις του δήμου περιορίζονται στο γνώριμο... rock festival νέων παιδιών του Αυγούστου.

Αλήθεια, ο επιζητούμενος εθελοντισμός από τους ιδιώτες δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί και από τους δημοτικούς μας ταγούς; Να οριστεί χωρίς μισθό ένας εξ αυτών, ο οποίος θα αναλάμβανε τον καθορισμό του πολιτιστικού τοπίου και των δράσεων που θα μπορούσαν να έλθουν στη Νάουσα, στα πλαίσια της σημερινών εποχών, όπου κανένας δήμος δεν επιβαρύνεται με χρήματα γι' αυτές.

Μήπως τελικά η... γραφειοκρατική αντίληψη της καθημερινής διαχείρισης πρέπει να αλλάξει; Έως τότε όμως τα φαινόμενα των... συλλήψεων στη Νάουσα θα συνεχίζονται.

Και ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα!

Διαβάστηκε 1119 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κρίνετε θετικές τις εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, μετά τη μη έκπτωση του εργολάβου του έργου;