Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 20:12

Στη μνήμη του Κώστα Κεφαλίδη. Του Βασίλη Βόλκου

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έφυγε τη Δευτέρα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Κώστας Κεφαλίδης σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία του έγινε την Τρίτη από τον Ιερό Ναό των Αγίων  Αναργύρων στη Βέροια και εκτός από την οικογένεια του και τους συγγενείς υπήρχε μεγάλη αντιπροσωπεία από τον Σύλλογο παλαιμάχων Βέροιας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Γιώργο Μασάδη. 

Μάλιστα τη σορό του κατά την εξόδιο ακολουθία μετέφεραν 8 παλαίμαχοι συμπαίκτες του αξέχαστου Κώστα.

Επίσης ήταν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας όπου είχε μεταταχθεί ο αείμνηστος λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί. Τέλος την ΠΑΕ Βέροια εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κικερίδης, ενώ η Διοίκηση εξέδωσε συλλυπητήριο προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ό,τι και  να γράψει κανείς για τον εκλιπόντα είναι λίγα τόσο για την ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και την προπονητική. Ήταν ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και ποτέ του δεν ήθελε να χάνει.

Για μένα οι πιο χαρακτηρίστηκες του στιγμές στο μεν ποδόσφαιρο ήταν το χρυσό γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας εναντίον του Παναθηναϊκού του Δομάζου, του Καμάρα του Σούρπη, όπου έτυχε να είμαι παρών.

Ως προπονητή δε, τον θυμάμαι όταν ανάλαβε τις τύχες της ομάδας στον αλησμόνητο αγώνα μπαράζ στη Ριζούπολη, εναντίον της Αναγέννησης Άρτας, όπου με γκολ του Γιώργου Χατζάρα η Βέροια πήρε τη νίκη με τον Κώστα Κεφαλίδη να κλαίει στην αγκαλιά μου από χαρά και συγκίνηση.

Ο "ΛΑΟΣ" και ο υπογράφων εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αξέχαστου Κώστα και να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

                                                                            Βασίλης Βόλκος

Διαβάστηκε 153 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κρίνετε θετικές τις εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, μετά τη μη έκπτωση του εργολάβου του έργου;