Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 00:26

Καλή η εικόνα της ΄βασίλισσας΄ στο φιλικό της Κομοτηνής

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα για Πανθρακικό και Βέροια που έμειναν στο 1-1 από τα τέρματα που σημείωσαν ο Ζεκίνια στο 40' και ο Μπάρμπας στο 60'.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης με τη Βέροια να ζητά πέναλτι σε σπρώξιμο του Λαδάκη στον Μπαργκάν στο 23ο λεπτό. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο φάουλ του Πόποβιτς, ένα λεπτό πριν από το 1-0 που έγινε μετά από σέντρα του τελευταίου και γυριστό σουτ του Ζεκίνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ανέλαβε πρωτοβουλία, δημιούργησε τις ευκαιρίες τηςς και κατάφερε να γίνει απειλητική αναζητώντας την ισοφάριση. Κάτι που έγινε στο 70΄. Νωρίτερα στο 52΄ ο Ντα Κόστα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Σέρεμετ, κάτι που δεν συνέβη στο 70΄ με τον Μπάρμπα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντα Κόστα. 

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Σαρακατσάνος (43΄ Μακρυδημήτρης), Λαδάκης, Ντιόγκο, Ζεκίνια, Κάσες, Πόποβιτς, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Ρομέου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σέρεμετ, Χρήστου, Καθάριος, Χασομέρης, Μπαικαρά, Ζδράβος, Μαμούτ, 

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοιτς, Σεκούντο, Μπαργκάν, Καλτσάς, Μντράκοβιτς, Τραπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπεν, Μάνος, Τζημογιάννης, Ντα Κόστα, Πλαβούκος.

Διαβάστηκε 70 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;