Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 18:37

Κοντά στον Αρούνα Ντιντάν, παρτενέρ του Ντρογκμπά, η ΄βασίλισσα΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έχει στα σκαριά η Βέροια, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αρούνα Ντιντάν. Ο 33χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, μετά από μια περιπλάνηση σε συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Στο παρελθόν ωστόσο έχει αγωνιστεί σε Αντερλεχτ, Λανς και Πόρτσμουθ, ενώ είναι ο παρτενέρ του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην εθνική της χώρας του.

Η Βέροια επιχειρεί να κάνει την υπέρβαση και να φέρει τον μουντιαλικό άσο, ωστόσο θέλει να διασφαλίσει ότι ο Ντιντάν είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά, γι’ αυτό θα προηγηθούν εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις πριν τις τελικές συζητήσεις. Ήδη ο παίκτης βρίσκεται στη Βέροια για τις εργομετρικές, ωστόσο το θέμα της μεταγραφής θα κλείσει οριστικά την ερχόμενη Δευτέρα με την επιστροφή του προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη και αφού οι εξετάσεις είναι καλές.

Διαβάστηκε 88 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;