Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 21:37

Σε φιλικό ΄ξεχρέωσαν ΄την ήττα της σεζόν τα Λευκάδια!Έχασαν από τον Αχιλλέα με 3-2

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα πλούσιο παιχνίδι σε γκολ, στο δεύτερο όμως ημίχρονο, παρακολούθησαν πενήντα περίπου φίλαθλοι στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, όπου ο γηπεδούχος Αχιλλέας Νάουσας του Βασίλη Κουρογεωργάκη νίκησε τον Α.Σ Λευκαδίων του Νίκου Παπανώτα με 3-2. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι υπήρξε μέτριο και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τον Λάντι Κόλα ( από τους καλύτερους για μια ακόμη φορά των Λευκαδίων) να έχει κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν πέντε τέρματα, ενώ σημειώθηκαν επίσης δυο ακόμη δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, με τον Αχιλλέα να το χάνει στο 3-1. Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών ο Νίκος Παπανώτας σίγουρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των παικτών του ( ενοχλήσεις στον αγώνα είχαν Πάνος Μισαηλίδης, Πίτος και Μπρέγκου!). Αντίθετα ο Βασίλης Κουρογεωργάκης παρουσίασε ένα μαχητικότατο σύνολο με άριστη φυσική κατάσταση, δικαιώνοντας έτσι την διοίκηση του Αχιλλέα που έχει φτιάξει με προσωπική εργασία "παλατάκι" το γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, ενώ όπως μας είπε ο Λάκης Ακριτίδης το καλοκαίρι θα επιδιορθωθεί η κερκίδα και θα τοποθετηθούν και πλαστικά καρεκλάκια.

Πέραν του φιλικού χαρακτήρα του αγώνα, δυο ομάδων που έχουν αδελφικές σχέσεις, ο Νίκος Παπανώτας σίγουρα θα αισθάνεται ευχαριστημένος που ...ξεχρέωσε την ήττα της αγωνιστικής περιόδου σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία!

Διαβάστηκε 218 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις