ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 09:25

Προμαχώνες Ορθοδοξίας και Ελληνισμού!Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Γλαύκης στην Ξάνθη άναψε το κερί του ο Στρατηγός Φράγκος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Γλαύκη της Ξάνθης, τα θυρανοίξια του οποίου έγιναν τον προπερσινό Νοέμβριο και ανάδοχοι του ήταν ο ίδιος και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης, άναψε το κερί του ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας (σ.σ ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο στον επικείμενο ανασχηματισμό στον φυσικό του χώρο το ΥΕΘΑ) Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης. 

Ο Στρατηγός μετέβη στο ορθόδοξο αυτό κάστρο της περιοχής, μετά τα θυρανοίξια ενός άλλου Ορθόδοξου Ναού, στις Σάτρες της Ξάνθης και σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος γιατί επί δικής του αρχηγίας στο ΓΕΣ ξεκίνησαν οι προσπάθειες αναστύλωσης των Ναών, οι οποίοι ήταν ερειπωμένοι για...200 χρόνια.

Οι καμπάνες του Αγίου Γεωργίου, προστάτη και πολιούχου του Πεζικού, είναι σίγουρο ότι θα στέλνουν από εδώ και πέρα χαρμόσυνα μηνύματα στους Έλληνες, έναντι στον ανεξέλεγκτο επεκτατισμό του τουρκικού προξενείου της περιοχής.

Υ.Γ Η φωτογραφία μας είναι από τα θυρανοίξια του Ι.Ν του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Γλαύκη, με τον Στρατηγό Φράγκο ανάμεσα στον τότε διοικητή του Β΄ΣΣ Αντιστράτηγο(εν αποστρατεία πλέον κ. Τόπη) κ.  και τον επίτιμο διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Ρουσάκη.

 

 

Διαβάστηκε 191 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις