Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 21:08

Καταστρέφουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις οι Τροικανοί. Θα απολυθούν 600 ΕΠΟΠ;

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αυτή η ενδοτικότητα της  κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου δεν έχει όρια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει έγγραφο που κοινοποιήθηκε  και κάνει λόγο για απολύσεις 600 ΕΠΟΠ το ερχόμενο χρονικό διάστημα! Αν όντως αληθεύει θα έπρεπε σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία της χώρας να θέσει την παραίτηση της, αφού σε λίγο δεν θα μπορεί να εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Τέτοια είναι η κατάντια στο Πεντάγωνο που ακυρώνονται μεταθέσεις στρατιωτικών γιατί δεν έχουν το επίδομα των 2.000 ευρώ να τους δώσουν.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η εθνική μας ακεραιότητα, αν συνεχιστεί η λογική του ναι σε όλα του κ. Σαμαρά, θα υποστεί σύντομα πολλές προκλήσεις.

Θα ξεσηκωθούν άραγε οι ανώτατοι αξιωματικοί για να απαιτήσουν τα αυτονόητα; Η εθνική μας ανεξαρτησία δεν είναι έρμαιο κανενός Σόιμπλε.

Η εθνική μας άμυνα πρέπει να ενισχυθεί με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας 3 τουλάχιστον μήνες και με την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών και όχι με την απόλυση τους.

Αλλιώς σε λίγο θα φυλάνε τις σκοπιές ο Άδωνις και ο ο αδελφός του! 

 

Διαβάστηκε 164 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;